A na wygląd jest praktycznie identyczny z 70-210/4.0...
Widocznie w tamtych czasach takie były tryndy..![]()
A na wygląd jest praktycznie identyczny z 70-210/4.0...
Widocznie w tamtych czasach takie były tryndy..![]()
macałem to w Interfoto w Kraku. Nie zrobił na mnie jakiegoś dobrego wrażenia. Skrzypi, coś tam lata, luzy w plastikowej obodowie...
[QUOTE=Kubaman]macałem to w Interfoto w Kraku. Kubaman, proszę, napisz, gdzie jest Interfoto w Krakowie. Ja do tej pory myślałem, że sklep ten znajduje się tylko w Warszawie. Dzięki z góry.
Sklep znajduje się na ulicy Sławkowskiej, prawie naprzeciwko sklepu Canona - w bramie po drugiej stronie ulicy.
Mają dużo sprzętu i jest to najlepsze miejsce do oglądanie rozmaitych obiektywów i lamp. Jednak ceny nie są najlepsze a w dodatku radzę poczytać tutaj. Nie wszyscy są zadowoleni z jakości ich usług.
Kubaman. Dziękuję za wiadomość. Chyba tam raz byłem, ale nie wiedziałem, że to Interfoto. Będę ostrożny, gdyby mnie skusiło coś u nich kupować.Zamieszczone przez Kubaman
A mi sie dodatkowo wydaje ze jest zdecydowanie lepszy od 70-210 f4 .Zamieszczone przez tpop
Witam,
niedawno zakupiłem taki obiektyw i na razie, choć nie mam wielkiego doświadczenia ani innych obiektywów do porównań to jestem zadowolony.
Powinieneś zwrócić uwagę czy mechanizm zooma jest luźny - jeżeli tak to obiektyw będzie się swobodnie wysuwał - może być denerwujące.
Ps. mnie udało się kupić zagranicą za ok. 1000PLN z przesyłką - warto poszukać na ebayu
Pzdr
Bartek