Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Cyfrowka CANON--USB Vista

Domyślnie Cyfrowka CANON--USB Vista

Witam koledzy. Mam pytanie do was, otoz pojawil sie u mnie kumpel z kompakcikiem Canon, twierdzac ze niemoze go podpiac do PC z Vista i zrzucic fotek.
    Odpalilem jego "klaptopa" i rzeczywiscie, za zadne skarby nieodpali.
    Szukalem juz na stronie Canon, jakichs pluginow albo co zeby wykrywal kompakta ale nic niema.Podlacze usb do mojego XP i odrazu jest,moge foty zrzucac, a na tej niedorobionej Viscie nic a nic.
    Slyszeliscie juz o takim problemie??
    C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)

Dopiero zaczyna Awatar Renia239

Domyślnie

Witam,mam Viste i oprogromowanie do aparatu z pudełka i wszystko dobrze chodzi (nawet DPP da RAW). Poszukaj oprogramowania pod Viste do swojejgo modelu aparatu na stronie canona. Jak nic się nie ściąga na kompie z Vistą tzn, że nie ma tam zainstalowanych żadnych sterowników do obsługi foto (nawet jakiegoś darmowego Windowsa).
    Canon EOS 5D, Canon EOS 40D, Canon 50/1.4, Canon 85/1.8, Canon 70-200/2.8L, Canon 24-105L, Canon 17-40L,Tamron 28-75/2.8,580 EXII

Uprawnienia umieszczania postów