No tych zdjęć było więcej niż 5 x 2 - nie bądź kłamczuszkiemJa nie chcę w ogóle na CB pisać o tym, żeby nie było bicia piany i tzw. darmowej reklamy. Bo to chała. No ale Ty musisz wylewać gorzkie żale TU, a nie tam, gdzie dostałeś tego bana. Weź bądź facetem i nie jęcz jak baba po sąsiadkach. To żałosne. Masz mój e-mail, itd., itp.
Dżizas, nawet żebyś się nie załamał i miał co pokazywać kolegom jaki durny ten admin - przeprosiłem publicznie. Do tej pory nie widzę, ani tu, ani tam tych wszystkich zdjęć które byłeś łaskaw zamieścić, chętnie bym skonfrontował je z tymi adresami serwisów i galerii, które na nich były. Głowinie z tego powodu zablokowałem Ci konto, bo była chyba 3 w nocy i mi sie już spać chciało, a jak sobie wyobraziłem, że rano będę miał ze 100 wątków do usunięcia, bo jakiś dowcipniś wrzuca sobie wszystko to co znalazł na kompie, to po prostu wybrałem zablokowanie IP. Może to mało polityczne i profesjonalne, ale skuteczne. Ale chłopie - dość o tym. Bądź facetem, pogódź sie z tym. Wypij flaszkę i zapomnij. Flaszkę mogę nawet wysłać pocztą żeby mnie sumienie nie dręczyło, bo Ty masz depresję i jeszcze sobie coś złego zrobisz...
{Przepraszam w ogóle za pisanie tego tutaj, bo naprawdę nie chcę robić chamskich trików dla podbicia tematu, no ale młodzieniec mnie sprowokował - tutaj, choć rzecz się wydarzyła na innym w ogóle jakimś forum towarzyskim dla kilku kolesi - słuszna racja}