Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 98

Wątek: Alternatywne forum Canona.

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Forum jak forum, na razie mało się tam dzieje, ale przecież to forum tez od pierwszego dnia nie mialo tysięcy użytkownikow
    Co mnie razi to czarne tlo i białe literki. Ślepnę przy tym zestawieniu po 5 minutach, a przejście później na inna stronę to naprawde tragedia dla oczu.
    Dlatego nie lubię tez forum nikona - nie potrafię czytac przeczytac więcej niż dwóch wątków )
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Coś już napisał Awatar Pitek
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

cicho i głucho tam:-D
    Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2

Zablokowany

Domyślnie

Jak na dwudniowe forum, to calkiem sporo.

Do tego przewazaja zdjecia...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Prowadzi niejaki Krzysztof K. (nazwisko na whois.net) z Bialegostoku, po glosie mlody chlopak. Zna ktos?
    Ostatnio edytowane przez mc24 ; 21-02-2008 o 15:20 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Gdy bylem na etapie wyboru systemu to na innym 'ogolnym' forum ludzie ciagle mowili mi ze canoniarze to onanisci i zaslepieni fanatycy wlasnego systemu...

Z tego co widze to jest dokladnie odwrotnie, przeciez tutaj sa widoczni w zasadzie sami normalni ludzie ktorzy wrecz pientnuja ogladanie corpow, nikt nie ciska gromow na szum u nikona i nie gloryfikuje canona i twierdzi ze brak mu wad. A patrzac na posty Nikoniarzy odnosi sie wrazenie ze 'ktos' ma jakies przez lata ukrywane kompleksy, co by sie nie napisalo na np cyberfoto to odrazu przylatuje 10 pieniaczy przewiazanych zolta szarfa i zaczyna krzyczec ze nikon swietny, nikon super, canon be i spieprzaj ty wredny canonowy onanisto... Dla mnie tragedia.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamtg Zobacz posta
    Oglądam sobie sąsiednie forum Nikona i oto natrafiłem na adres takiego nowego forum. Dla wielu, którzy CB postrzegają jako miejsce grupowych onanizmów sprzętowych, będzie (może) to forum sztuką i artyzmem opływające.

Jeżeli już było z góry przepraszam. I jeżeli moderator uzna, że nowy wątek jest nie jest w tym przypadku konieczny, proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce.
    jedynym poważnym forum canona obok cb jest forum, z tym że tam jest dużo więcej o fotografii samej w sobie niż na naszym forum:

http://photography-on-the.net/forum/

Pozdrawiam,
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 21-02-2008 o 16:09
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Zablokowany

Domyślnie

Wojkij, teraz piszesz tak jak Ci ktorych krytykujesz.

PS. Jest tutejsze forum Grzeska, jest alternatywne forum Krzyska. Co kto lubi. :-) I tak jest dobrze.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Ja nikogo nie krytykuje tylko spostrzezeniami sie dziele jako "ktos z zewnatrz" kto w zasadzie nie jest mocno zwiazany z konkretna "frakcja". Jest lekka niezgodnosc miedzy panujaca opinia a rzeczywistoscia jesli chodzi o stopien fanatyzmu systemowego u posiadaczy roznych marek(co samo w sobie jest smieszne ale tak czy inaczej cos takiego sie pojawia). Dla wiekszosci ludzi "kolor" to sprawa drugorzedna i tylko narzedzie do ktorego nie przywiazuje sie wiekszych emocji, tu nie ma o czym dyskutowac. Ale niemal zawsze jesli toczy sie jakas wieksza dyskusja to wpada jakis talib krzyczac "one race - nikon race" itd. U posiadaczy C takiej manii nie widze, przynajmniej tu i na cf a mowi sie ze jest zupelnie odwrotnie.
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 21-02-2008 o 18:29

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Taka uwaga do kolegi Andrew 1973.
    Jestem członkiem forum Nikona i nie widzę tam zatrzęsienia zdjęć zdecydowanie lepszych od tych prezentowanych tutaj. Jeśli się chce, to na CB można znaleźć doskonałe zdjęcia (chociażby dlatego, że wiele z nich jest prezentowane na obu forach). Tylko trzeba chcieć zaglądać w działy inne niż "Dla początkujących".
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Powtarzasz te frazesy już w którymś wątku. Jeśli to forum jest dla Ciebie takie tragiczne to co Ty tu jeszcze robisz?
    Akustyk - chodziło mi o znaczenie i przesłanie. Poza tym moderator takich rzeczy nie powinien robić. No ale każdy ma prawo do własnej oceny.
    Kolego! Wrzuć luzik
    Nie ma sensu reagować tak osobiście. Lepiej pomyślmy, żeby im jakiś zabawny acz uszczypliwy dowcip wyciąć w rewanżu.
    MI się wymyśliło NICon na przykład...

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Sorry!! Ale ja nie mogę:P Zarejestrowałem się na podanym wyżej forum z tego względu, że wróżyłem mu przyszłość i zaufałem robiąc się jednym z pierwszy Userów. Mało tego ! Byłem drugą osobą na forum która wrzuciła zdjęcia. W temacie " Najlepsze zdjęcia zrobione Kitem " wrzuciłem o takie między innymi to zdjęcia mojego autorstwa! Na co schorowany chyba?? Lub zakompleksiony Admin napisał mi maila takiej treści " zamieszczamy swoje zdjęcia , fajne żyrafy, pewnie na łącze pod blokiem
    zrobiłeś
    Po czym dostałem Bana na IP. Mam nadzieję, że MR. Admin znajdzie ten wątek i pofatyguje się mnie przeprosić

Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów