Przede wszystkim witam, bo jes to moja pierwsza wizyta tutaj. Trochę już przejrzałem i- szczerze mówiąc- już mi się literki przed oczami plączą a mózg analizuje co 15 słowo. Jakiś czas temu, kuszony przez fotki innych, postanowiłem spróbować popstrykać krople. I nawet nawet, biorąc pod uwagę, że miałem tylko KITa, jakąś starą ruską lampę, warunki w ciemnym domowym kącie i mniejsze niż małe umiejętności. Już wtedy miałem zainstalowanego Wasię i z tego co pamiętam- do wczoraj byłem o tym mocno przekonany- synchronizacja lmapy na 2 kurtynę działała. Jak inaczej mógłym strzlić tą fotkę z czasem (jak sie nie mylę) 1/40? Sam wtedy sie dziwiłem,że taki długi. Chciałęm to znowu powtórzyć i... kupa. Lampa pali tylko przy otwarciu migawki. Wyczytałem po setkach postów, że tak już jest. No, ale- kurcze- przecież wtedy (chyba) działało. możłiwe, żeby to był fuks. Od tamtej pory softa nie ruszałem. Przedwczoraj ponownie zmieniłęm tam i nazad i nic :-(
A moze ktoś mi podpowie, jak wrócić do focenia kropel bez 2 kurtyny?
Albo chociaż, gdzie- na pocieszenie- zdobyć Undutchables 0.2.3. Wszelkie linki, jakie znalazłęm prowadzą do nikąd.
Z góry dzięki. a to jest link do mojej kropli. http://photo.net/photodb/photo?photo_id=5613050 można też znaleźć drugą. Jeśli wciskanie zewnętrznych linków jest illegal, przepraszam.