Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 60

Wątek: Rekompensata za zepsuty negatyw.

Bywalec

Domyślnie

Micles nie ujawniaj swoich poglądów na temat kobiet przy koleżankach. Może się to skończyć embargiem. Na razie masz 17 lat, to jeszcze nie wiesz o czym piszę, ale za kilka latek, jak podrośniesz.... zrozumiesz. Powiem Ci jedno "co facet to facet" to g... prawda. Przekonasz się. Ale przezorny bądź i głupio o przyszłych partnerka nie gadaj.
    Tylko Canon. Po 30 latach uzbierało się tego sporo

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    A co do tematu to czy zapytałeś oddając film czy wywołują ręcznie?
    Nie, bo jak ktoś "przyjmuje do naprawy Opla w salonie napraw samochodów Nissan", to albo jest głupi, albo niedoedukowany, albo popełnia najzwyczajniejszy błąd. I nie pastwcie się nade mną, bo powiedziałem, że to moja druga rolka i po prostu nie wiem, że można natrafić na osoby, które nie do końca się znają i spartolą ci twoją pracę.

A co do poglądów kobieta-mężczyzna, to może faktycznie ja jestem jakiś dziwny, ale tego stereotypu jak na razie nie mam zamiaru zmieniać, bo w 97% jak na razie się sprawdza.

EOT, nie ma sensu się dalej kłócić, wy wiecie swoje, ja swoje, nikt nikogo z tego co widzę nie przeciągnie na swoją stronę.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1jac Zobacz posta
    Micles nie ujawniaj swoich poglądów na temat kobiet przy koleżankach. Może się to skończyć embargiem. Na razie masz 17 lat, to jeszcze nie wiesz o czym piszę, ale za kilka latek, jak podrośniesz.... zrozumiesz. Powiem Ci jedno "co facet to facet" to g... prawda. Przekonasz się. Ale przezorny bądź i głupio o przyszłych partnerka nie gadaj.
    ten pan ma racje!!!
    wiesz...nie zanmy się i nie chce Cię oceniać ... ale troche pokory przyda sie każdemu...
    nigdy nie wiesz kto to moze przeczytać

edit: swoją drogą niezły offtop się zrobił
    Ostatnio edytowane przez kropelka_ona ; 20-02-2008 o 10:54

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Niezłe zadupie z tej Bydgoszczy : nie skanują, nie wołają ręcznie, chyba czas wypełnić niszę.
    Sprobuj Foto-Panorama na Pomorskiej - skanuja i wolaja na mokro cz-b (6PLN)
    albo
    Foto-Kris - rowniez na Pomorskiej - wolaja cz-b

Osobiscie z tej jeszcze wiedzy nie korzystalem, wiec daj znac o efektach gdybys
    sie zdecydowal.

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    [...] Debili można bez problemu znaleźć zarówno wśród blondynów jak i brunetów, wśród prawo- i leworęcznych, wśród starych i młodych, wśród kobiet i mężczyzn. A nawet wśród homo- i heteroseksualistów. A szufladkowanie ludzi na podstawie takich cech to zdecydowanie brak wychowania albo, po prostu, zwykła głupota.
    Głupotą jest wyłącznie robienie z tego ideologii (czyli prania mózgu)! Podobnie jak głupotą jest niebadanie czegoś, ze względu na ogólnie przyjęte status quo.

Na poziomie naukowym powyższe cechy niewątpliwie mniej lub bardziej stanowią o predyspozycjach ich posiadacza, tylko nie jest politycznie poprawne tego badanie a już tym bardziej ogłaszanie - bo jak tylko, to od razu patrz: III Rzesza. Obecnie nasza cywilizacja dorobiła się przeciwnej i równie kłamliwej ideologii, że wszyscy ludzie są równie fajni. Ale gdyby tylko ta ideologia przestała obowiązywać jestem pewien, że firmy ubezpieczeniowe, banki i inne takie tam instytucje, szybko sporządziłyby pełen katalog cech ludzkich (włącznie z kolorem włosów!), które według jakiegoś drogiego badania i przyłożonego rachunku prawdopodobieństwa stanowiłyby o ich dochodach.

A teraz do autora wątku i w kontraście do naukowego dociekania:

Nie prowdy sukoj ino kolegów! (Józef Tischner) - Taka prawda...
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    Głupotą jest wyłącznie robienie z tego ideologii (czyli prania mózgu)! Podobnie jak głupotą jest niebadanie czegoś, ze względu na ogólnie przyjęte status quo.

Na poziomie naukowym powyższe cechy niewątpliwie mniej lub bardziej stanowią o predyspozycjach ich posiadacza, tylko nie jest politycznie poprawne tego badanie a już tym bardziej ogłaszanie - bo jak tylko, to od razu patrz: III Rzesza. Obecnie nasza cywilizacja dorobiła się przeciwnej i równie kłamliwej ideologii, że wszyscy ludzie są równie fajni. Ale gdyby tylko ta ideologia przestała obowiązywać jestem pewien, że firmy ubezpieczeniowe, banki i inne takie tam instytucje, szybko sporządziłyby pełen katalog cech ludzkich (włącznie z kolorem włosów!), które według jakiegoś drogiego badania i przyłożonego rachunku prawdopodobieństwa stanowiłyby o ich dochodach.
    W ujęciu statystycznym oczywiście jest tak, jak piszesz, Pewne cechy fizyczne przekładają się na średni poziom predyspozycji. Ale statystyka ma tę cechę, że działa tylko w jedną stronę. Z cech wielu jednostek populacji można policzyć statystykę predyspozycji. Ze statystyki nie można policzyć predyspozycji poszczególnych jednostek. To nie jest żadna ideologia tylko prosta matematyka.

Jeżeli superdokładne, drogie i naukowe badania udowodnią, że łysi są mądrzejsi od owłosionych, to czy oznacza to, że każdy kudłacz jest głupszy od każdego łysego i na pewno zepsuje oddany do labu negatyw?
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Coś już napisał Awatar Garnett
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Nie, bo jak ktoś "przyjmuje do naprawy Opla w salonie napraw samochodów Nissan", to albo jest głupi, albo niedoedukowany, albo popełnia najzwyczajniejszy błąd.

No i tutaj sie nie zgodzę. Według mnie jak ktoś oddaje Opla do naprawy w salonie Nissan to jest......... ( sam sobie dopisz odpowiedni epitet ) albo jak przynajmniej jak to jest taka nietypowa sytuacja to powinien sie zapytać czy dadzą rade to odpowiednio zrobić.
    Canon 40d + 70-200/2,8 L USM ,18-55, 135/3,5, 300/2,8
    ( Nikon D70s + 17-50/2,8 + 80-200/2,8 + 105/3,5 + SB800+ 50/1,8 ) Skradzione 30/08/2008 w okolicach Płońska

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    W ujęciu statystycznym oczywiście jest tak, jak piszesz,
    Jak to mowia: jest male klamstwo, duze klamstwo i statystyka
    Statystycznie pies i jego pan maja po trzy nogi, czyli kazdy z nich jest uposledzony
    A co do Twoich wypowiedzi Micles-delikatnie rzecz ujmujac byly kontrowersyjne
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    A co do Twoich wypowiedzi Micles-delikatnie rzecz ujmujac byly kontrowersyjne
    No bo jak zawsze daję się wciągnąć w wir forum. Nie umiem po prostu zaprzestać rozmowy po tym jak się dowiedziałem tego co chciałem się dowiedzieć. To jest wg mnie jedna z moich negatywnych cech. Ponoszony emocjami czasami piszę takie głupoty, chociaż głęboko się nad nimi nie zastanawiam. Dlatego, żeby zaoszczędzić mi dalszej porażki, hańby itp proszę o :

EOT :P

Bywalec Awatar Nevermind

Domyślnie

Dzieciak jesteś, ot co

Tyle w tym temacie ode mnie.

Pozdrawiam !
    Nevermind
    Power of L lenses

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów