Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Cashback Sigmy...

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysiek29 Zobacz posta
    Czyżby nowy model się szykował?
    Tu http://www.optyczne.pl/index.php?art=79 Pan Sigma mówi, że:

"Niebawem rozpoczynamy agresywną kampanię oferując unikalną jakość technologii FOVEON X3 w nowej, przystępnej cenie. Jestem przekonany, że świadomi jakości użytkownicy przyjmą ten ruch z dużym zadowoleniem. SD14 to aparat, który redefiniuje najwyższą jakość obrazu w cyfrowym standardzie matryc typu APS-C jaki znamy z lustrzanek jednoobiektywowych klasy średniej."

oraz

"W tym roku spodziewać się można jednej nowej lustrzanki na Photokinie. Jednakże nie jest jeszcze jasne, czy uda się zaprezentować ostateczną wersję tego aparatu gotową w zasadzie do sprzedaży. Docelowo firma nie wyklucza rozszerzenia asortymentu lustrzanek i większego zróżnicowania oferty w tej kategorii."
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bakulik Zobacz posta
    Tu http://www.optyczne.pl/index.php?art=79 Pan Sigma mówi, że:

"Niebawem rozpoczynamy agresywną kampanię oferując unikalną jakość technologii FOVEON X3 w nowej, przystępnej cenie. Jestem przekonany, że świadomi jakości użytkownicy przyjmą ten ruch z dużym zadowoleniem. SD14 to aparat, który redefiniuje najwyższą jakość obrazu w cyfrowym standardzie matryc typu APS-C jaki znamy z lustrzanek jednoobiektywowych klasy średniej."

oraz

"W tym roku spodziewać się można jednej nowej lustrzanki na Photokinie. Jednakże nie jest jeszcze jasne, czy uda się zaprezentować ostateczną wersję tego aparatu gotową w zasadzie do sprzedaży. Docelowo firma nie wyklucza rozszerzenia asortymentu lustrzanek i większego zróżnicowania oferty w tej kategorii."
    Czyżby myśleli o innych mocowaniach w aparcie ?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów