a może jutro goła laskę podeśle w kilku naświetleniachale będzie HDR
a może jutro goła laskę podeśle w kilku naświetleniachale będzie HDR
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
hehe, pewnie. Już można sobie wyobrazić jak każdy będzie ją ,,obrabiał''![]()
Canon 400d + kit + CF2GB toshiba + LAMPA 430ex + filtr UV + polar HAMA
A ja bawiąc się troszke uzyskałem coś takiego:
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Najpiękniejsze jest to jak się tu wszyscy różnimy - fenomenalne! ...Oraz to, qNick jak się zgadzamy! ;-)
ps Miałem się już nie wypowiadać, ale za fajny wątek się zrobił w międzyczasie.![]()
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
Oki - jakby się komuś chciało - chętnie zobaczę jak to widzicie.
PS.
Też jest łódka - a raczej pół-łódka ;-)
http://rapidshare.com/files/94174378/boat.rar.html
Pozdro!
Tak więc:
1. Photomatix
2. Góra gradient 65% szarość z wymazaniem części nachodzącej na drzewa (gumką miękką)
3. Niebieski gradient lewy dolny, częściowe wymazanie, pozostawienie części na wodzie
4. Destaturacja -7
5. Kontrast + 20
6. Wyostrzenie (po zmniejszeniu) 75% promień 0,3
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Hi !
Esteper - dziękuję za poświęcony czas - podoba mi sie to co pokazałeś - problem z tym zdjęciem jest jednak taki - że jest robione "z ręki" co teoretycznie dyskwalifikuje serię do składania w HDR. Seria była "ultraszybka" jednak widać - przynajmniej u mnie troszkę "fringe" szczególnie na łodzi - i to nie z winy kita 18-55 którym zdjęcie było robione a z powodu drgnięcia ręki ;-)
Dynamic-Photo HDR - podoba mi się pod tym względem bardzo - pełna wersja jest perfekcyjna w "składaniu".
Pozdro !
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Wybaczcie lamerskie pytanie, ale czy HDR ma coś wspólnego z łódkami? http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=26872141
PS
Bo że AF i bateryjki to jedno, to już wiem...![]()
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 23-02-2008 o 13:01
EOS - conditio sine Kwanon...
Oczywiście że tak !
Chodzi o "film o człowieku w łódce" - czyli Śmierć w Wenecji - nie znasz ???