Pokaż wyniki od 61 do 70 z 71

Wątek: Retusz w PS a kompromitacja fotografa - odsłona któraś tam...

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    No i to chodzi ! Żeby klienta w balona zrobić ! A mieć kasę na tym ! Proste klient zadowolony, Ty zadowolony. Wszyscy są zadowoleni więc w czym tkwi problem??
    Powiedz mi w takim bądź razie co z pudrami wyszczuplającymi?? Samoopalaczami ?? Co z gorsetami czy stanikami powiększającymi biust?? Co z doczepianymi włosami czy w koncu operacjami plastycznymi ?? Musisz się z tym pogodzić, że tu chodzi o to, że ma być pięknie!
    W każdym bądź razie z chęcią zobaczyłbym zdjęcia Twojej tęgiej panny młodej? .
    ...widzę że trochę się zagalopowałeś i
    Panowie róbcie co chcecie ze swoimi zleceniami, tylko nie próbujcie mi wmówić waszego podejścia do sprawy, ja mam swoje zasady i zgodnie z nimi postępuję (jakie? to już opisałem kilka razy wcześniej). Nie mam zamiaru nikomu narzucać swojego podejścia do sprawy. Sam częściej lub rzadziej obrabiam w ps-ie fotografie (w zakresie jaki już opisałem). Zastanawia mnie jednak, dlaczego tak bardzo bronicie tej obróbki w ps (w sensie że bez niej ani rusz)? oraz co w tym złego że ktoś się stara robić wszystko co można żeby ewentualnej korekty w ps można było uniknąć. Ilu z was wcześniej fotografowało analogową lustrzanką i czy wówczas równie mocno ingerowaliście w ciemni?? - odchudzaliście 'grubasów'
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Kristof-czytam te twoje posty i caly czas odnosze wrazenie, ze sie czujesz jakby Cie ktos zmuszal do obrabiania fotek.
    Złe odnosisz wrażenie.:-D
    Ostatnio edytowane przez Kristof ; 29-02-2008 o 16:56 Powód: Automerged Doublepost
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Uprawnienia umieszczania postów