Ktoś coś wie na temat ten...?
Ktoś coś wie na temat ten...?
Mam aparat....
Google wiedzą
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Dzięki za wyrozumiałośćZamieszczone przez Pszczola
Widzę żeś mądrala nie z gruchy ni z pietruchy jeno z kości i radości
![]()
Mam aparat....
Zapasy wyrozumialosci wyczerpal gwaltowny wzrost popytu na nia, o nowej dostawie poki co cicho jak makiem zasial... chyba pozar strawil cala linie produkcyjna czy jakos tak... stad deficyt na rynku ;-)Zamieszczone przez JasiuPstryk
Szanowny Kolego, zaden madrala. Wierz mi, ze zanim napisalem, iż 'Google wiedza' zastanowilem sie czy 'przypadkiem' w inecie nie ma sensownych opini na temat tego szkla. W sam zagladnalem do googli.Zamieszczone przez JasiuPstryk
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...tnG=Szukaj&lr=
A w sieci kupa informacji i testow. Czyli kolejny przyklad lenistwa. Rece mi opadaja. Czy na prawde tak trudno najpierw poszukac czegos samodzielnie? Prosze abys nie pisal ponownie, ze sie wymadrzam, ale ostatnio mam jakies napasci zniechecenia wobec tego rodzaju 'spychologii'.
Odpowiedz "google wiedza" byla postawiona w dobrej wierze (sam sprawdzilem) i co...?
Tak czy inaczej pozdrawiam.
P.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Wielce Szanowny Kolego Pszczolo...kcialem sie jeno podeprzec wiedza Szanownych kolegow - dobrze przeczytać podeprzec - no bo po to jest board. No i jeszcze raz wielkie sorki, a madrale wzialem z Twojego opisu...wybacz juz nie bede![]()
Ostatnio edytowane przez JasiuPstryk ; 05-05-2005 o 19:58
Mam aparat....
W ostatnim Practical Photography napisali, ze wyzej stoi tylko canon 100/2.8. W tej ogniskowej.
Rada na przyszlosc: jak chcesz dostawac jakiesporady, to daruj sobie takie kometarze, jak ten do Pszczoly...
EOS 10D + grip + RS-80N3
Tokina 12-24/4 | Tamron 28-75/2.8 |
Lowepro Computrekker AW
jakieś szpargały...
moje fotki --->www.robson.deviantart.com
Juz sobie darowalem....prosze o viceversaZamieszczone przez robson
sorki ale jestem fresh i ta porada o googlach jakos do mnie nie dotarla...
![]()
Mam aparat....
OK. Ja tej sigmy nie widziałem, ale dzis w PP czytałem, że wyżej stoi tylko Canon, niżej Tamron 90/2.8. Podobno ostra od pelnej dziury, z malymi rozmyciami na brzegach
EOS 10D + grip + RS-80N3
Tokina 12-24/4 | Tamron 28-75/2.8 |
Lowepro Computrekker AW
jakieś szpargały...
moje fotki --->www.robson.deviantart.com
polecam tą line:
http://www.orchideen-kartierung.de/Macro100E.html
ew. moją galerie niektóre robale były nią robione ale analogiem,
jak chcesz uzywac z dSLR sprawdz czy współpracuje
pozdrawiam
un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10