Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Witam mam ogromny problem

Mieszany widok

bartezo
    Guest

Domyślnie Witam mam ogromny problem

Witam mam problem bo nie jestem pewny co kupic jestem strasznie napalony na Canona C5 IS,może dlatego ze jetem szczesliwym posiadaczem ixusa 40 i bardzo dobrze mi służył ładnych parę lat. W końcu przyszla pora na zmiane dziadka na cos innego lepszego ( moze nie tak dobrego jak lustro ale uwazam ze na moje skromne domowe potrzeby taki fajny Kompakt mi wystarczy :razz: ), ale nagle ogarnęły mnie straszne wątpliwości!! Przegladajac bacznie fora i czytajac opinie o roznych aparatach doszlem do wniosku ze mało ludzi poleca Canona C5 IS wręcz niektórzy nawet go odradzaja, pisza ze o wiele lepszy jest PANASONIC FZ50 a juz aparatem godnym polecenia jest FUJI S9600. Prosze o rade Panowie macie kontakt z tym modelem Canona pewnie o Panasonic i Fuji tez wiecie wiele, pomóżcie zdezorientowanemu LAIKOWI pod wzgledem foto

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Co do S5 IS to nie przypadł mi do gustu jak zresztą wszystkie cyfrówki z dużym zoomem. Mnie Panasonic nie zachwyca zdjęciami. Fuji nie miałem w rękach. Ale jeśli chcesz czegoś dobrego to wziął bym pod uwagę G9 podobno bardzo dobry (choć dla mnie to już nie jest prawdziwa seria G to co kiedyś).

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Sony H9 też całkiem przyjemny jest

A opinie na forach... Czasami na aparaty psioczą dzieciaki, które nigdy danego aparau w ręku nie miały. Wiesz, bez argumentacji - tylko nie, bo nie...
    Regulamin pkt 8.

bartezo
    Guest

Domyślnie

dzieki za szybka odpowiedz na mojego posta. Tylko mnie bardziej interesuja aparaty wlasnie wygladajace ja canon s5 is, a tamten może jest aparacikiem wypasionym ale nie moj typ czyli nie ten co mi sie marzy
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    djcargo wlasnie dlatego mam troszke czasu i nie napalam sie. Nie skreslam od razu aparatu o ktorym pisza negatywnie lub odwrotnie tylko czekam i szukam i pytam ludzi którzy "specjalistów" (mam nadzieje ze pisza bo wiedza an nie pisza bo naja taki kaprys) o udzielenie mi informacji
    Ostatnio edytowane przez bartezo ; 15-02-2008 o 22:00 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

czy dobrze zrozumiałem, że kierujesz się wyglądem aparatu?
    Może nie rozumiem, ale jeśli tak to chyba nie ma znaczenia żadna rekomendacja
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

bartezo
    Guest

Domyślnie

nie zle mnie zrozumiales nie chcialby miec aparat w tamtym stylu czli tego canona ale zeby byl on bardzo dobrym aparatem wiec i wygląd sie dlamnie liczy i jego preferecje

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartezo Zobacz posta
    wiec i wygląd sie dlamnie liczy i jego preferecje
    Nowy IXUS 80 IS nie wygląda źle... nawet jest kilka kolorów

http://a.img-dpreview.com/news/0801/...100_colors.jpg

Uprawnienia umieszczania postów