Cytat Zamieszczone przez donald7000 Zobacz posta
Ja miałem to szczęście i na Sandiskach Extreme III 4Gb miałem kilka razy zwis 30D i rozsypane fotki. Tylko raz nie udało się wszystkiego poskładać i zabrakło mi jednego zdjęcia. Ale generalnie nie ma się co przejmować bo Lexary też się rozsypują, dlatego chyba mnie przekonaliście do PQI.
Ja z moim Sandiskiem 4GB Extreme III nie miałem żadnego problemu, a do PQI przekonała mnie cena w stosunku do miejsca, bo jak pisałem szybkość, nie jest mi aż tak potrzebna.

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
Kingstony też się psują. Mi siadł kompletnie 1GB pomarańczowy. Dane jedynie do odzyskania w specjalistycznym labie... A wysyłac gdzieś na Madagaskar mi się nie opylało na tą niby life time warranty... To jest tak naprawdę pic na wode(no chyba, że się kupuje te droższe wersje kingstonów bo przy tych tańszych to te cały wysyłki kosztują tyle co nowa karta ;-P )
Ja to mam szczęście Mam Kingstona 1GB niebieskiego 2,5 roku i bez żadnych problemów, raz chyba coś mu odwaliło i musiałem go sformatować bo nie chciał zrobić zdjęcia, jakiś error - ale po formacie działa bez problemu

Mam nadzieje, że tak samo będę zadowolony z PQI Właśnie, może wiesz jak to jest gdy padnie PQI? Odzyskują dane?