Witam. Poszukuje polskiej instrukcji (w pliku PDF) do aparatu Canon 350D. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Z góry wielkie dzięki!
Witam. Poszukuje polskiej instrukcji (w pliku PDF) do aparatu Canon 350D. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Z góry wielkie dzięki!
ja tez bylbym zainteresowany, bo mam tylko angileska.
Angileski są w kropeski. (Sorx za OT)
Podpinam sie , przyda mi sie polish PDF
O obiektywach wiem prawie wszystko
Mi tyż, mi tyż...Zamieszczone przez Cichy
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
Zdziwiłbym się gdyby ktoś udostępnił to na forum. Wolą sprzedać za dychę na Allegro...
Sam szukam tej instrukcji. Tylko dlatego że mam zamiar kupić sprzęt. Waham sie pomiędzy 350d a d70. Do d70 mam polską instrukcję (Nikoniarze mi dali). A Canonierzy nie trzymaja się do kupy i nie są tak uczynni???![]()
Rozumiem, ze pytanie cisnelo sie Tobie na klawiature po uwaznej lekturze niniejszego forum?Zamieszczone przez Gregg
![]()
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
ja też proszę bo stoje przed wyborem systemu Canon czy Nikon - to by mi pomogło bo mysle o 350D - w ostateczności prosze o wersje po ang. Kontakt na gg 1222637
Jak ktoś ma 350 to chetnie pogadam o doświadczeniach
Michał
Polskiej na razie nie widziałem:
Angielską wrzuciłem tu (poleży sobie tak do wtorku ;-) ) Eos 350D EN
Pozdrawiam.
wielkie dzięki
A masz porownanie jak dlugo jest na rynku D70 a 350D ?Zamieszczone przez Gregg
Zawsze na polska instrukcje do nowego produtku trzeba poczekac, az znajdzie sie ktos kto ma/kupi/zeskanuje/udostepni a potem sie to rozpowszechni.
Do tego czasu musi angielska wystarczyc.
D70 jest juz dosc starym body, dlugo na rynku i wcale nie dziwne ze od reki dostales polska instrukcje.
Wiec prosze - nie wyskakuj tu z trollowatymi tekstami o uczynnosci, bo warunki (i dostepnosc instrukcji) sa nieporownywalne, albo po prostu kup sobie Nikona i bedziesz zadowolony![]()