Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Cosina 28-210 f 4,2/6,3

zdzlip
    Guest

Thumbs down Cosina 28-210 f 4,2/6,3

Witam
    Kupiłem obiektyw wymieniony w temacie-prawie nowy.....był to tzw. szybki zakup....wydawało mi się, że w okazyjnej cenie-300,00 zł.
    Nie zdążyłem go jeszcze sprawdzić na zewnątrz ani też poczytać jakichkolwiek testów....chociaż z tym może być trudno....pobieżnie przeglądnąłem strony i na razie nic konkretnego nie widziałem. Czy ma może ktoś jakiekolwiek doświadczenia z tym obiektywem? Obiektyw przeznaczony do Canona 300D-black.
    A tak na marginesie....może powinienem w innym wątku.....ale czy wie może ktoś z forumowiczów, czy jest jakakolwiek różnica pomiędzy srebrnym Canonem 300D a czarnym 300D kiss digital.....konkretnie napis od spodu-Canon inc.made in Japan...complies with the canadian ices-003 B specification......oczywiście oprócz nazwy i koloru :-) .
    Pozdrawiam

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdzlip Zobacz posta
    Witam
    Kupiłem obiektyw wymieniony w temacie-prawie nowy.....był to tzw. szybki zakup....wydawało mi się, że w okazyjnej cenie-300,00 zł.
    Raczej w bardzo nieokazyjnej, dałeś sobie wcisnąć ciemna jak diabli mydelniczkę:
    http://www.photodo.com/product_886.html
    Dla ułatwienia dodam że poniżej 3 punktów mają w tych testach tylko bardzo nieudane KIT-y, ich zmienniki i bardzo tanie i tandetne teleobiektywy.
    A tak na marginesie....może powinienem w innym wątku.....ale czy wie może ktoś z forumowiczów, czy jest jakakolwiek różnica pomiędzy srebrnym Canonem 300D a czarnym 300D kiss digital....
    Tak, ten czarny dodaje fotografującemu więcej prestiżu :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów