Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Toruń 16-17 luty wystawa psów rasowych

salonmops
    Guest

Default Toruń 16-17 luty wystawa psów rasowych

Toruń 16-17 luty
    Zapraszamy na wystawę psów rasowych w dniach 16-17 luty 2008r.
    IV Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie się wyjątkowo w Centrum Targowym "PARK " w Toruniu, przy ul. Szosa Bydgoska 3. Do dyspozycji wystawców jest nowy obiekt o wysokim standardzie, usytuowany u wlotu do Torunia od strony Bydgoszczy

Pełne uzależnienie m_o_b_y's Avatar

Quote Originally Posted by salonmops View Post
    Toruń 16-17 luty
    Zapraszamy na wystawę psów rasowych w dniach 16-17 luty 2008r.
    IV Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie się wyjątkowo w Centrum Targowym "PARK " w Toruniu, przy ul. Szosa Bydgoska 3. Do dyspozycji wystawców jest nowy obiekt o wysokim standardzie, usytuowany u wlotu do Torunia od strony Bydgoszczy
    Unikam przejazdu przez miasto Toruń, bowiem oznakowanie jest tak tragiczne, że trudno wyjechać z tego pięknego skądinąd miasta.
    Na liście miast najgorzej oznakowanych w RP miasto Toruń może współzawodniczyć tylko z miastami Bydgoszcz i Kraków i z dużymi szansami na zwycięstwo w kategorii "wjedź ale nie wyjedź".
    Aha, jeszcze zapomniałem o oznakowaniu wyjazdu z "gierkówki" na autostradę Katowice-Kraków.
    To odrębny temat do dyskusji pt.:
    - Czego jeszcze drogowcy nie sp....yli ???
    Jadąc od strony Krakowa podróżny śledzi za drogowskazami do Warszawy i w pewnym momencie Warszawa znika z drogowskazów.
    Podróżny bezskutecznie szuka wyjazdu do Warszawy, bo - naiwny nie wie - że teraz należy szukać wyjazdu na Łódź.
    W ten sposób pominąłem wyjazd na Łódź i dalej szukałem nieistniejącego wyjazdu na Warszawę.
    Po prostu polska paranoja, której winni są niektórzy - niespełna rozumu -drogowcy.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

zło konieczne Vitez's Avatar

Quote Originally Posted by m_o_b_y View Post
    Unikam przejazdu przez miasto Toruń(...)
    A tak na temat wątku to co masz do powiedzenia?

cardio's Avatar

Talking .

A ja od paru lat mieszkam w Toruniu i uważam,że jest to bardzo fajne miejsce do życia
    A oznakowanie - cóż - polecam CB Radio, z tym nie zginiesz.

PozdrAM
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A co do wystawy, to w niedzielę ma być podobno sporo labradorów, więc jak ktoś lubi te psiaki (co najmniej tak ja ja :-D )to polecam
    Last edited by cardio; 16-02-2008 at 12:37 PM. Reason: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie arturs's Avatar

Quote Originally Posted by cardio View Post
    A co do wystawy, to w niedzielę ma być podobno sporo labradorów, więc jak ktoś lubi te psiaki (co najmniej tak ja ja :-D )to polecam
    A w Katowicach będziesz? Ja się ze swoim wybieram - tam też ma być sporo labków.. Do Bydgoszczy nie zdążyliśmy się zapisać..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

salonmops
    Guest

nie Katowice odpadaja
    troche daleko bo 700km za duze koszta i za mało prestiżowa wystawa
    ale bede tu Szczecin,Sopot,Manowo,Czplinek,Koszalin wszystko co jest na pomorzu i w promieniu 300 km jeszcze sie zastanawiam nad swiatowka w Sztokholmie,mam naprawde dobrego psa i moze bym powalczył (do 18 miesiaca zycia 1x wygrał grupe i 2x był drugi na grupie)
    Last edited by salonmops; 16-02-2008 at 07:16 PM.

Quote Originally Posted by salonmops View Post
    nie Katowice odpadaja
    troche daleko bo 700km za duze koszta i za mało prestiżowa wystawa
    ale bede tu Szczecin,Sopot,Manowo,Czplinek,Koszalin wszystko co jest na pomorzu i w promieniu 300 km jeszcze sie zastanawiam nad swiatowka w Sztokholmie,mam naprawde dobrego psa i moze bym powalczył (do 18 miesiaca zycia 1x wygrał grupe i 2x był drugi na grupie)
    Nie masz napisane w profilmu miasta to nie wiadomo z jakiej części świata piszesz.. My do Katowic mamy blisko.. w końcu to międzynarodówka i sędziowie w naszej grupie bedą zagraniczni to i może coś z tego bedzie.. na razie byliśmy na dwóch wystawach - oceny doskonałe ale konkurencja silna

Bywalec orte's Avatar

Ktoś może jakieś fotki psiaków z wystawy wrzucić ?
    Ciągle tylko koty i koty, co nie Vitez ;-)
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

cardio's Avatar

Talking

Quote Originally Posted by arturs View Post
    A w Katowicach będziesz? Ja się ze swoim wybieram - tam też ma być sporo labków.. Do Bydgoszczy nie zdążyliśmy się zapisać..
    A kiedy w Katowicach będzie ??
    Byłem dzisiaj na tej wystawie i stwierdziłem, że halowe wystawy to niezła mordęga dla zwierzaków. Za mały obiekt wybrali w Toruniu.
    Labków kilkadziesiąt Duuuuuuuuuużo pozytywnej energii

Quote Originally Posted by cardio View Post
    A kiedy w Katowicach będzie ??
    Byłem dzisiaj na tej wystawie i stwierdziłem, że halowe wystawy to niezła mordęga dla zwierzaków. Za mały obiekt wybrali w Toruniu.
    Labków kilkadziesiąt Duuuuuuuuuużo pozytywnej energii
    Katowice: 28-29-30.03.2008 labladory w sobotę

W Rzeszowie to też była porażka pod względem miejsca.. 99 psów a ring na pięterku.. dobrze że byliśmy dwie godziny wcześniej to zajęliśmy niezłe miejsce pod ścianą..

Page 1 of 2 12 LastLast