Cytat Zamieszczone przez salonmops Zobacz posta
Toruń 16-17 luty
Zapraszamy na wystawę psów rasowych w dniach 16-17 luty 2008r.
IV Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie się wyjątkowo w Centrum Targowym "PARK " w Toruniu, przy ul. Szosa Bydgoska 3. Do dyspozycji wystawców jest nowy obiekt o wysokim standardzie, usytuowany u wlotu do Torunia od strony Bydgoszczy
Unikam przejazdu przez miasto Toruń, bowiem oznakowanie jest tak tragiczne, że trudno wyjechać z tego pięknego skądinąd miasta.
Na liście miast najgorzej oznakowanych w RP miasto Toruń może współzawodniczyć tylko z miastami Bydgoszcz i Kraków i z dużymi szansami na zwycięstwo w kategorii "wjedź ale nie wyjedź".
Aha, jeszcze zapomniałem o oznakowaniu wyjazdu z "gierkówki" na autostradę Katowice-Kraków.
To odrębny temat do dyskusji pt.:
- Czego jeszcze drogowcy nie sp....yli ???
Jadąc od strony Krakowa podróżny śledzi za drogowskazami do Warszawy i w pewnym momencie Warszawa znika z drogowskazów.
Podróżny bezskutecznie szuka wyjazdu do Warszawy, bo - naiwny nie wie - że teraz należy szukać wyjazdu na Łódź.
W ten sposób pominąłem wyjazd na Łódź i dalej szukałem nieistniejącego wyjazdu na Warszawę.
Po prostu polska paranoja, której winni są niektórzy - niespełna rozumu -drogowcy.
Pozdrówka