Cytat Zamieszczone przez Olszewski Zobacz posta
Istotny dowód.

Pierw napisz do organizatora konkursu, przedstawiając sprawę, ale poproś, aby ten nie usuwał go w chwili obecnej z konkursu, ani nie powiadamiał osoby, która je zgłosiła.
Zrób Screena na oddalenia i na zbliżeniu fotografii, aby był widoczny podpis.

Jeśli tego wymagał konkurs, udowadniając swoje autorstwo możesz poprosić organizatora o udostępnienie danych osoby, która je zgłosiła (może odmówić), lub za pośrednictwem organizatora wystosować żądanie jakie zamieszczałem wcześniej w tym wątku.
hej,
nie bardzo rozumiem ten tok rozumowania,
mam tylko powiadomić organizatora konkursu o tym ze jakiś człowieczek wrzucił moją fotę tak?
Z tego co kojarze regulamin, a było o nim głośno u nas na forum to autor miał napisac oswiadczenie ze jest autorem i sie zrzekał praw do zdjęcia na rzecz redakcji - dlatego było głośno jak jest dzis to nie wiem bo regulamin konkursu nic o tym nie mówi.
Naczelny tej gazety robił do mnie podchody bo chciał współpracować z moim forum i galeria, jednak jakoś to nam nie wyszło.

Jak już powiadomię redakcję to mam poprosić o dane osobowe tego człowieczka co wrzucił zdjęcie? Jak nie dadzą, a nie wolno im udostępniać takich danych byle komu, pisać do nich tak?