Widziałem już na FFŚ i mnie się b. podoba. pytankoi mam: Andrzej czym wołasz RAWY...?? Dla mnie niektóre w kolorkach troche przesycone , ale WB perfekt...![]()
Widziałem już na FFŚ i mnie się b. podoba. pytankoi mam: Andrzej czym wołasz RAWY...?? Dla mnie niektóre w kolorkach troche przesycone , ale WB perfekt...![]()
Andrzeju, Ty mnie nie pamiętasz, ale ja tak. W 2002 roku pracowałeś w dużej firmie, mającej niezły sklep internetowy i wówczas tam realizowałem swój pierwszy poważny zakup internetowy - Canon G2 - 4300zł (jakie się to nazywało, nie pamiętam z Bielska Białej). Mailowałem wówczas z jakimś konsultantem czy coś o nicku "sven". Potem trafiłem na Twoje prace i do dziś je śledzę - świetna robota, gratulacje. Dobrych zdjęć nigdy za wiele. Pozdrawiam
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
Dzięki za opinie! Długo szukałem stronki, która będzie możliwie prosta i łatwa w "obsłudze" :-) Dostawca strony jest anglojęzyczny i nie pomyślał o fontach z polskimi znakami; to w zasadzie jedyna uwaga jaką mam.
pozdrawiam
Pozwolę sobie odpowiedzieć na ironie dotycząca obsługi! Uwagi co do trudności z nawigacja strony, odnoszą sie tylko i wyłącznie do mojej strony. Intuicyjność obsługi Twojej strony jest zaletą, cyfry oraz "łapka" nadają kierunek
Moja strona wisi już ponad 1.5 roku. Z czasem obnażyły sie braki w projekcie. Nie zadawałem sobie sprawy, ze niektórzy nie potrafią intuicyjnie "przewinąć" poziomego paska przeglądarki.....bez pomocy strzałek lub innych podpowiedzi.......ot życie....Mając dostawce nie musiałeś doświadczać problemów maluczkich..........
Może źle zrozumiałem wątek, może powinienem, jak większość, odnieść sie do zdjęć........
Ostatnio edytowane przez mrSaint ; 14-02-2008 o 03:05
mrSaint: moja ironia absotutnie nie dotyczyła Twojej wypowiedzi. moja aktualna strona też niestety dla niektórych stanowi problem nawigacyjny :-)
myślę, że nie ma się czym przejmować. jak komuś zależy, to się "naumie" obsługi.
Ja również jak będę zmieniał stan cywilny to się zgłoszę , zdjęcia wyczesane i tyle.
Mógłbyś zrobić troszkę miejsca w skrzynce ? Chciałbym PW wysłać