Cytat Zamieszczone przez Hellfire Zobacz posta
Wiesz jak to jest, kiedyś marzyłem o EF 100-300, teraz marze o EF 400 f2.8. Apetyt rośnie w miarę jedzenia niestety.
heh jak sobie przypomnę... Na samym początku mając jedynie Zenita TTL marzyłem o jakimś fajnym zaawansowanym kompakcie albo hybrydzie no i w końcu kupiłem... 300D z kitem :-P Potem zaczęły się marzenia o 20D z 28-105/3.5-4.5 USM+ 100-300/4.5-5.6 USM po czym marzenia ewoluowały do wyższej puszki 30D ale z tymi samymi szkłami po czym skończyłem ze sprzętem ze stopki(dodam, że jak już padła decyzja o 40D to śnił mi się po nochach wraz z 17-55/2.8 IS USM ale niestety prawa rynku są brutalne i nigdzie bym go nie dostał w cenie tamrona a kasy brak :-P) Natomiast z tele awansowałem do 70-200/4 (i pewnie będzie tak jak z 17-55, że będę śnił o wersji 2.8 no ale znowu to samo... :-P)
A i w ogóle porządny statyw by się przydał, przeglądając CB zamarzył mi się 28/1.8 USM(nie wspominam już o 85/1.8 USM który mi chodzi po głowie już jakiś czas no i wymiana 50tki na wersję 1.4...) Nie ma co trzeba zamiast na studia to do porządnej roboty, tak żeby pensja wystarczyła na życie i jakiś dodatek z tych trzech stałek :-P ale tutaj bez zdanych studiów to się nie da no chyba, że zarobię fotkami ale jak bym miał na to liczyc to bym w tym momencie umarł z głodu albo bym w końcu pożarł te 40D xD

P.S. dodam tylko, że może niedługo już będzie okazja na świeże tele wprost zza wielkiej kałuży :-D