Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Może to dobry a może zły wybór?

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Nie wiem jak się spisuje ta kitowska wersja z ISem. Pewnie optyka ta sama, tylko dodany chwyt marketingowy czyli IS! Moim zdaniem lepiej zostać przy kicie tak jak tu kolega już pisał. 600 stów to zdecydowanie za dużo. W zamian tego można dokupić 50tke ze światłem 1.8(Zawsze będzie można kogoś portretować) i jakiś tani polar do kita (świetnie będzie się sprawdzało na tych przechadzkach) Co do tele nic Ci nie doradzę. Nie wiem jak się spisują poszczególne.
    Canon 400D + Kit - 2 tys
    50/1.8 - 300zł
    filtry - 100zł
    Teleobiektyw - 700zł
    4Gb Sandisk - 130zł
    No i super się mieścisz w przedziale ! Za reszte możesz sobie kupić jakiś śmieszny statyw czy pójść na piwo, ale to już sam byś zadecydował..
    Dla początkującego to zestaw idealny !! Ja osobiście 6 miesięcy działałem samym kitem i mam w swojej galerii wiele dobrych zdjęć

Dopiero zaczyna Awatar cineo
    Miasto
    Civitas Kielcensis

Domyślnie

To o czym wszyscy piszecie to jest właśnie to czego od Was oczekiwałem. thx

W sumie ten kit rzeczywiście doskonale obejdzie sie bez IS
    Powiem Wam, że od tygodnia planuję, zestawiam, szukam, czytam i ponownie planuję ..........................................
    a efekt jest taki, że hoho. :-P :-P :-P :-P
    Cokolwiek robisz, staraj się mieć powód. Forrest Gump

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cineo Zobacz posta
    W sumie ten kit rzeczywiście doskonale obejdzie sie bez IS
    Powiem Wam, że od tygodnia planuję, zestawiam, szukam, czytam i ponownie planuję ..........................................
    a efekt jest taki, że hoho. :-P :-P :-P :-P
    Hehe, no to wpadłeś chłopie, teraz się już od tego nie uwolnisz No, chyba, że przestaniesz zaglądać na CB ;-)
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Dopiero zaczyna Awatar cineo
    Miasto
    Civitas Kielcensis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul_Man Zobacz posta
    Hehe, no to wpadłeś chłopie, teraz się już od tego nie uwolnisz No, chyba, że przestaniesz zaglądać na CB ;-)
    dobrze mówisz!!!! - coś wtym jest
    Cokolwiek robisz, staraj się mieć powód. Forrest Gump

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Nie wiem jak się spisuje ta kitowska wersja z ISem. Pewnie optyka ta sama, tylko dodany chwyt marketingowy czyli IS!
    na czym opierasz swoją wiedzę? bo jak nie na testach ani własnym wrażeniach z użytkowania tego szkła to na czym?

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doodson Zobacz posta
    na czym opierasz swoją wiedzę? bo jak nie na testach ani własnym wrażeniach z użytkowania tego szkła to na czym?
    Na podejrzeniach :P .. Testy mnie nie interesują ( idzie dostać choroby ).. Szkła sam nie miałem .. Więc jest to typowy strzał . Tak jak strzałem byłoby stwierdzenie takiej samej jakości w 70-200 4 a 4 z ISem

Uprawnienia umieszczania postów