Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: [Miedziak] ... moje wypociny :)

Dopiero zaczyna

Domyślnie [Miedziak] ... moje wypociny :)

Witam!
    Wprawdzie do pięt nie dorastam pozostałym forumwiczom, ale chciałem się podzielić paroma moimi zdjęciami. Uwzględniając fakt, iż dopiero się uczę, chętnie wysłucham Wasze, nawet najbardziej obelżywe uwagi

http://www.flickr.com/photos/23678779@N04/

Pozdrawiam,
    Kuba

Domyślnie

tta odchłań interesująca...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dzięki za komentarz Soundman
    Hmm... ale liczyłem na to, że ktoś mi wytknie błędy, być może udzieli wskazówek... cokolwiek

Początki nałogu

Domyślnie

Co mi się podoba: "koniec dzieciństwa" oraz fakt że w rzeczach błahych potrafisz znaleźć temat na zdjęcie

Co mi się KOSZMARNIE nie podoba: tytuły! Nie znoszę "przeintelektualizowanych" tytułów, be względu na rodzaj zdjęcia.

Jeszcze co do samych ujęć. Wydaje mi się że dla zdjęć "zła perspektywa" i "the doors" (naprawdę szczerze nie znoszę takich tytułów!! ), brak perspektywy byłby korzystniejszy - ja bym się raczej starał je spłaszczyć, sprowadzając je do prostej grafiki, gry faktur, kolorów i cienia - perspektywa wprowadza wg mnie wrażenie przypadkowości kadru i tematu.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

otchłań...jest super, i to umieszczenie jasnego punktu w mocnym miejscu...fajnie
    koniec dzieciństwa...fajnie wychwycona głębia ostrosci i kadr też ciekawy
    co do reszty...mam mieszane uczucia
    doors...moze sprobuj zejsc ciut nizej z aparatem? i obciąć kawałeczek tego rogu z lewej...pobaw sie troche moze cos z tego wyjdzie

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dziękuję za komentarze!
    Spodziewałem się łomotu, a tu całkiem nieźle (Chyba mi słodzicie)
    Co do zdjęć przedstawiających "architekturę"- poćwiczę i zastosuję się do wskazówek, za które dziękuję!!!
    Pozdrawiam,
    Kuba

Uprawnienia umieszczania postów