...i co z tym battle ? ktoś coś wie ? cisza dziwna panuje
...i co z tym battle ? ktoś coś wie ? cisza dziwna panuje
To cisza przed koncertem
A tak na poważnie to też dziwne mi się to wydaje. Tomasz1972 nie odpowiada na priv, który mu wysłałem... Czekamy, w końcu każdy koncert wielkiej gwiazdy zazwyczaj rozpoczyna się z opóźnieniem.
,
ja tez czekam. zapomnialbym wogole ze jest battle jakby nie to ze akuratnie temat byl wyrozniony:P
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
Witamy wszystkich Państwa bardzo serdecznie i z tego miejsca chciałbym bardzo przeprosić w imieniu zespołu. Koncert się nie odbędzie ze względu na strajk technicznego odpowiedzialnego za stronę oświetleniową tzn. ogólnie wizualną. Mam przed sobą jego żądania: podwyżka płac, mniej telefonów i listów (zwłaszcza tych elektronicznych) z ponagleniami o "złożenie sprzętu" oraz przeszkolenie jeszcze jednego pracownika jako asystenta. Doszły nas słuchy jakoby jeden z kolegów tegoż, niejaki Pan V., mocno odcina się od pomocy. Dlatego obarczony zbyt wielkimi obowiązkami nasz techniczny postanowił zastrajkować, bo dość ma już tak wielu WALK i BITEW z tyloma przeciwnikami naraz. :-)
15tka. Predator ownz ya!!! Kosmicznie klimatyczne zdjęcie.
Predator pozamiatal, swietna fota...
Fakt. W drugim zestawie sie nawet nie zastanawialem na ktore glosowac, bo 15 powalaA pierwszy dosc wyrownany. Zaglosowalem i nawet sie domyslam czyje zdjecia to byly
Ogolny poziom battla niezly nie liczac kilku mniejszych czy wiekszych gniotkow
![]()
jedno pytanie, nie żebym się buntował..ale miał być tryptyk...??
bo jedną fotę też wrzuciłbym zupełnie inną lecz nie pasowalaby do innych ni w pi.. ni w oko... tryptyk natomiast mz ma grać ze sobą. Owaszem 15 z drugiej serii wymiata, ale czy autor nie miał pokazać coś więcej...?? Jeśli się mylę to juz więcej na wieczór nie pije i kłaniam się nisko...![]()