Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011
Pokaż wyniki od 101 do 108 z 108

Wątek: [battle] koncertowe

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

no.1 jest no.1
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

moje nr 2 w finale i miejsce 3 końcowo... Dziękuję wszystkim i tym co na mnie głosowali i tym co nie i tym co konkurowali i gratulacje dla zwycięzcy ... fota położyła wszystkie inne...

Awatar Brzuchma
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Bardzo się cieszę że się bitwa udała,tym bardziej że to moje pierwsze kroki na forum, osobiście najbardziej mi się podobały zdjęcia nr6 z pierwszego zestawu( szkoda ze nie weszły do finału) fajny klimat na nich panuje. Udało mi się do finału załapać z czego też się cieszę - moje są z VooVoo(zestaw3) - zespół który zresztą bardzo lubię, a Pospieszalski to mnie zupełnie rozwala Gratuluje właścicielowi foty nr 1 w naszym battlu ( nie mieliśmy cholera żadnych szans z tobą) proszę następnym razem daj człowieku jakieś szanse wiesz tez bym sobie chciał czasem humor poprawić. No i jeszcze gratuluje foty z finału zestaw nr 4 ostatnie fota - świetna (dużo lepsza niż dwie pozostałe moim skromnym zdaniem). Zestaw Maleńczukowy ekstra światła. No to słowem podsumowania dziękuje wszystkim za udział i gratuluje fajnych fotek. już mnie kusi żeby jakiś następny battle zrobić myślę o "fotoszopkach" albo "MIASTO"- może się znajdzie ktoś chętny?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

To już finito battla?
    No to moje były nr 4. Dzięki wszystkim za głosy - to moj pierwszy battle. Gratuluję zwyciężcy i fajnego klimatu reszcie uczestnikow.
    Wystawione zdjęcia były koncertu Comy.
    1Ds III | 20D+BGE2 | 30+BP300 | 17-40/4L | 35/1,4L | 85/1,8 | 135/2L | 580EX II | Lowepro ROVER AWII, SR D300AW

Awatar Brzuchma
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

maksymiuk - świetna ta ostatnia fota cz/b gratuluje

Bywalec Awatar decha
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

No to przypadło mi zaszczytne pierwsze miejsce... tyle, że od końca w finale Maleńczuk i Tie Break to moje "dzieła" z sylwestrowego Garaż Festiwalu.

Domyślnie

4. miejsce moje ciesze się, że z troche innym podejsciem do tematu zaszedłem tak daleko pozdro i dzięki za zabawe!

Domyślnie

Witam.
    Dzięki serdeczne za ocenę tak wysoką.
    No1 ;-)
    LION VIBRATIONS - Afryka Festiwal Toruń 2008

Osobiście głosowałem w finale za fotografią No6, Zestaw No3 też przedni.
    Co do wysyłania tryptyku li też pojedyczego - ja zrozumiałem pojedyńczo - co też lekko ubolewałem że jedno ;-) Tryptyk byłby ciekawszy ;-)

Ale było mineło ;-)
    Raz jeszcze dziękuje za wszystkie oceny i opinie ;-)
    Niechaj moc będzie z Wami ;-)

Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011

Uprawnienia umieszczania postów