no.1 jest no.1![]()
no.1 jest no.1![]()
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
moje nr 2 w finale i miejsce 3 końcowo... Dziękuję wszystkim i tym co na mnie głosowali i tym co nie i tym co konkurowali i gratulacje dla zwycięzcy ...fota położyła wszystkie inne...
![]()
Bardzo się cieszę że się bitwa udała,tym bardziej że to moje pierwsze kroki na forum, osobiście najbardziej mi się podobały zdjęcia nr6 z pierwszego zestawu( szkoda ze nie weszły do finału) fajny klimat na nich panuje. Udało mi się do finału załapać z czego też się cieszę - moje są z VooVoo(zestaw3) - zespół który zresztą bardzo lubię, a Pospieszalski to mnie zupełnie rozwalaGratuluje właścicielowi foty nr 1 w naszym battlu ( nie mieliśmy cholera żadnych szans z tobą)
proszę następnym razem daj człowieku jakieś szanse
wiesz tez bym sobie chciał czasem humor poprawić
. No i jeszcze gratuluje foty z finału zestaw nr 4 ostatnie fota - świetna (dużo lepsza niż dwie pozostałe moim skromnym zdaniem). Zestaw Maleńczukowy ekstra światła. No to słowem podsumowania dziękuje wszystkim za udział i gratuluje fajnych fotek. już mnie kusi żeby jakiś następny battle zrobić myślę o "fotoszopkach" albo "MIASTO"- może się znajdzie ktoś chętny?
Moje fotki na CB
http://canon-board.info/showthread.php?t=31034
To już finito battla?
No to moje były nr 4. Dzięki wszystkim za głosy - to moj pierwszy battle. Gratuluję zwyciężcy i fajnego klimatu reszcie uczestnikow.
Wystawione zdjęcia były koncertu Comy.
1Ds III | 20D+BGE2 | 30+BP300 | 17-40/4L | 35/1,4L | 85/1,8 | 135/2L | 580EX II | Lowepro ROVER AWII, SR D300AW
maksymiuk - świetna ta ostatnia fota cz/b gratuluje
Moje fotki na CB
http://canon-board.info/showthread.php?t=31034
No to przypadło mi zaszczytne pierwsze miejsce... tyle, że od końca w finaleMaleńczuk i Tie Break to moje "dzieła" z sylwestrowego Garaż Festiwalu.
4. miejsce mojeciesze się, że z troche innym podejsciem do tematu zaszedłem tak daleko
pozdro i dzięki za zabawe!
Witam.
Dzięki serdeczne za ocenę tak wysoką.
No1 ;-)
LION VIBRATIONS - Afryka Festiwal Toruń 2008
Osobiście głosowałem w finale za fotografią No6, Zestaw No3 też przedni.
Co do wysyłania tryptyku li też pojedyczego - ja zrozumiałem pojedyńczo - co też lekko ubolewałem że jedno ;-) Tryptyk byłby ciekawszy ;-)
Ale było mineło ;-)
Raz jeszcze dziękuje za wszystkie oceny i opinie ;-)
Niechaj moc będzie z Wami ;-)