Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Cena 5D? Allegro vs. sklep...

Domyślnie

...masz rację, miałem napisać wciskacz dobry hehehe
    sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
    niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
    Fotograf ślubny

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Sprzedawca dobry to taki, który ma pojęcie co sprzedaje i doradzi porządnie, a nie wciśnie to, co ma akurat na stanie.
    No ciężko się z sąsiadem nie zgodzić... przerzucać kartony z punktu a do punktu b potrafi chyba każdy... dziś jednak kupujący chyba oczekują czegoś więcej ...

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

No nie wiem, ceny chlop ma dobre a ktos kupujacy tej klasy sprzet powinien doskonale wiedziec czego potrzebuje

Uzależniony

Domyślnie

uwierz mi - specjaliści, którzy dokładnie wiedzą czego chcą to marny odsetek całości kupujących. ludzie coraz częściej mają pieniądze i po prostu chcą je efektywnie ( i czasem efektownie) spożytkować, kupić coś dobrego, oczekując przy tym fachowego podejścia, wyjaśnień, porady ... po prostu poświęcenia im trochę czasu na wytłumaczenie wad i zalet danego sprzętu, dopasowanie optymalnego sprzętu a nie wciśnięcie tego, co mamy na stanie lub tego co najdroższe.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    uwierz mi - specjaliści, którzy dokładnie wiedzą czego chcą to marny odsetek całości kupujących. ludzie coraz częściej mają pieniądze i po prostu chcą je efektywnie ( i czasem efektownie) spożytkować, kupić coś dobrego, oczekując przy tym fachowego podejścia, wyjaśnień, porady ... po prostu poświęcenia im trochę czasu na wytłumaczenie wad i zalet danego sprzętu, dopasowanie optymalnego sprzętu a nie wciśnięcie tego, co mamy na stanie lub tego co najdroższe.
    I tak jest w przeważającej większości....mało kto wie czego tak naprawdę potrzebuje....są tylko pewne " założenia " choć i to nie jest regułą...

Pzdr.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

No wlasnie troche mnie cos takiego dziwi, jesli ktos kupuje sprzet fotograficzny warty grube tysiace to na zdrowy rozum powinien doskonale wiedziec ktory konkretnie model jest mu potrzebny i czym sie on charakteryzuje. Zwlaszcza w dobie internetu w ktorym mozna odszukac praktycznie kazda informacje.

No ale jak widac ludzie to malo racjonalne istoty

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów