Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: [bebop] Łazienki spacerowo popełnione...

Widok wątkowy

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Transferring data from www.marcinrusinowski.com... to jedyna rzecz, jaka zauwazylem i zapamietalem :-?
    przesadzasz, albo otwierasz to na modemie przez TPSA. jeżeli otworzenie obrazka mającego 150KB przekracza możliwości Twojego łącza to najmocniej Cię przepraszam...

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    [I]
    Blogoslawiony bedzie dzien, w ktorym wszyscy domorosli webmasterowie dorosna na tyle zeby zrozumiec, ze flash sie nadaje wylacznie do generowania transferu na laczach nikomu niepotrzebnymi fajerwerkami...

Przeciez taka pozal sie Boze "galeria" to q*** wiekszy festyn niz plyta CD zawieszona jako "antyradar" przy wstecznym lusterku. I co ciekawe - skutecznosc w obu przypadkach jest porownywalna

Eeeech...
    Błogosławiony będzie też dzień kiedy będziesz pisał o rzeczach, o których masz pojęcie (np. o fotografii, bo z tego co patrzyłem na Twoje fotografie, to wiesz co i jak). z Flashem to walnąłeś trochę jak ja z kompresją zdjęć.

plik Flashowy, który ciągnie tą całą pożal_się_boże galeryjkę ma 12KB, więc gdzie te fajerwerki co zapychają łącza? stronka wisi na serwerze nazwa.pl, jak masz słaby transfer od nich... chociaż na neo+ cała strona po wywaleniu cache z przeglądarki otwiera mi się niecałą minutę... z załadowaniem wszystkich obrazków.

a tak w ogólę, to daj sobie na luz, bo ciśnienie niepotrzebnie wzrasta i robi się mało przyjemnie. chyba że o to chodziło.

pozdrawiam :cool:
    Ostatnio edytowane przez bebop ; 03-05-2005 o 22:14

Uprawnienia umieszczania postów