Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
Przegladales mozliwosci razera naga epic? Sporo konfigurowanych przyciskow
ooo, faktycznie fajna mysz: 17 przycisków :rolleyes:

tylko, q..cze, ten układ kalkulatorkowy, ciężko to chyba obsługiwać intuicyjnie i bezwzrokowo - tu logitech wygrywa, tak myślę. ale dzięki, jeszcze ją pooglądam.

Bez ladowania pociagnie jakies 14h ciaglej pracy.
no nie...
najlepsze jest to, że ja nie szukam myszy do 10h intensywnego grania, tylko do zwykłej pracy i sprawnej obsługi DPP, ACDSee, edytorów (PS, DOCX, PPTX, XLSX), Firefoxa, IE, systemu - a koniec końców zawsze kończę w kategorii "gaming mouses"
(albo częściej i mniej poprawnie: "gaming mice" :wink

Trzy rodzaje wymiennych bokow na rozny rodzaj dloni.
hehe, tutaj - ale to wyłącznie dla dziecka - oglądałem już saitec cyborg R.A.T. 7 - ta ma dopiero możliwości dopasowywania rozmiaru

Cytat Zamieszczone przez grzbiet Zobacz posta
wpinałem kabel i mysz się ładowała (kabel na stałe w pięty do komputera i wyprowadzony na biurko)
no tak. a jak z laptopem, którego składa się i rozkłada po 2..3..4 razy dziennie?

choć fakt, kabel mikro-usb 2.0 stal sie już prawie stałym elementem laptopa z uwagi na też "super-buper-nowoczesną" komórkę z androidem, która... potrafi się rozładować po 6h od ładowania . ach, ta cała technologia!!!

Teraz (czyli od tej dyskusji i uświadomienia, że można inaczej) zaczyna mi ten kabel przeszkadzać...
oj, no sorry, no... :-|

mam luźny czteropak enelopów i przechodzę na 5 akumulatorów (1 fabryczny i 4 enelopy)
czyli do kosztów myszki (i tak już nie małych) trzeba jeszcze doliczyć koszt 4 enelopów, i to najlepiej tych XX 2500 mAh (~60 zł).

właśnie: gdzie kupowałeś i czy myszy były okay?
bo widzę właśnie (w sklepach i na allegro) rozpiętość cen G700 dość dużą: od 290,- do grubo ponad 400,- - do tego ci drożsi wypisują coś o wersjach OEM, refurb, a nie BOX i "dają" 3 lata prawdziwej gwarancji Logitech, podczas gdy nawet w komputroniku ta mysz ma tylko 2 lata gwarancji. o co chodzi??