Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 115

Wątek: Jaka mysz do PSa?

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A używałeś myszek bezprzewodowych?
    Ja akurat jestem zdania, że myszka im lżejsza tym lepsza. Używam przewodowych, usuwam z nich takie ciężarki, które producent po coś tam daje. Bezprzewodowe dyskwalifikuje w moich oczach ich masa.

Co do tego, że myszka działa na wszystkich powierzchniach. Co z tego, skoro i tak najwygodniej myszkę się używa na podkładce. Znów metalowe, twarde wynalazki mi akurat nie pasują. Mam szmaciano-gumową jakąś podkładkę pod optyczne myszki fellowesa chyba i stara MX-500 działa wyśmienicie.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Początki nałogu Awatar Hiv
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Mój obecny Microsoft jest bezprzewodowy, chyba radiowy ale widocznie nie działa na 2,4GHz bo nie mam żadnych problemów z nim... Sama myszka po prostu wysiada już ze starości :/
    2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Sa jeszcze myszki na bluetooth. Zdaje sie, ze maja wprowadzony jakis kod dostepu (nadajnik - odbiornik).
    Wydaje mi sie, ze w takich myszkach problem nie powinien wystepowac.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hiv Zobacz posta
    Byłem wręcz zdecydowany na MX Revolution pytając w tym wątku o mysz albo też MX1000 ze względu na ich "laserową" dogładność i wygodę. Ale to co napisał Kuubman mnie zastanowiło...
    Tylko uważaj bo ta "laserowa dokładność" okazuje się 'chłytem małketingowym' .
    Też się z tego powodu przesiadłem kiedyś z MX518 na G5 by niby mieć większą dokładność laserowego czujnika... coś ponad pół roku męczyłem tą G5 ale ciągle coś mi nie grało, ciągle jakoś nie ta celność.
    Potem trafiłem na ten test: http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679 i... wróciłem do MX518 :grin: .

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

MX 510 http://pclab.pl/art9898.html jestem z niej bardzo zadowolony.
    Bezprzewodowych nie lubię zawsze jakieś problemy z nimi miałem.
    Czytając ten wątek zacząłem się zastanawiać dodatkowo nad tabletem.
    Tak zachwalacie, że chyba się skuszę

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Myślę, że lepiej skupic sie na myszach przewodowych laserowych... takich jak logitech g5 ktorego uzywam g7 lub nowszych modeli a co do podkladek to jestem a raczej bylem do niedawna zapalonym graczem (gram od wiekow w fpsy i mialem juz troche myszek) sugeruje albo QCK albo DKT Everglide XXL ktorego używam obecnie z G5 ;] wczesniej mialem microsoft intellimouse 3.0 rowniez bardzo dobra myszka

Ale wiadomo to nie aparat robi zdjęcia tylko czlowiek.... i nie mysz gra w gry tylko czlowiek... i nie mysz pracuje w photoshopie tylko Ty ;] więc nie spodziewaj sie lepszych efektów co najwyżej większej wygody zwróć uwage na to czy korzystasz z myszki kładąc cała dłoń na niej czy wolisz opuszkami palców... dopasuj mysz do wielkosci dloni G5 jest dobra na spore dlonie mozna wrzucic wiecej odwaznikow jest ciezka na poczatku az mnie nadgarstek bolal od wymachiwania w grach po kilka godz ale juz sie przyzwyczailem ...
    Ostatnio edytowane przez tom170 ; 10-02-2008 o 02:10
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Myślę, że lepiej skupic sie na myszach przewodowych laserowych... takich jak logitech g5 ktorego uzywam g7 lub nowszych modeli
    Tylko piszesz czy też czasem czytasz?
    Przeczytaj mój post dlaczego odradzam skupianie się na myszach laserowych...

Miasto
    Śląsk

Domyślnie

logitech mx-518 jest najlepszym myszolem jakiego w zyciu mialem - polecam wszystkim Doskonala argonomia, niezawodnosc, cena nie z kosmosu, kabel. Są powody do mruczenia.

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    ja mam następującą konfigurację
    - router wifi
    - dwie karty wifi na usb do komputerów stacjonarnych
    - wbudowana karta wifi laptopa FS
    - klawiaturę bezprzewodową
    - myszkę Logitech Revolution VX
    - na dachu budynku dwa piętra nade mną antenę radiowego łącza internetowego
    - dwie inne zewnętrzne sieci radiowe w zasięgu moich komputerów
    ja mam router wifi + drugi router który działa jako bridge żeby amp miał net i mógł odtwarzać pliki z PC
    Laptop i konsole po wifi, 7 innych sieci w okolicy, włączony airport w imacu i myszka Logitech Revolution VX działa bez najmniejszych problemów
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Tylko piszesz czy też czasem czytasz?
    Przeczytaj mój post dlaczego odradzam skupianie się na myszach laserowych...
    A ty jakimś guru zostałeś że ktoś inny nie może mieć swojego zdania na temat dokładności działania myszek laserowych. Może od dzisiaj każdy swoje zdanie będzie konsultował w wIELKIM vitezem? Ja też uważam że myszki laserowe są precyzyjne ... i co z tym fantem zrobisz?
    Ostatnio edytowane przez czeczot ; 15-02-2008 o 19:20 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeczot Zobacz posta
    A ty jakimś guru zostałeś że ktoś inny nie może mieć swojego zdania na temat dokładności działania myszek laserowych. Może od dzisiaj każdy swoje zdanie będzie konsultował w wIELKIM vitezem? Ja też uważam że myszki laserowe są precyzyjne ... i co z tym fantem zrobisz?
    Co innego testy a co innego "jakieś tam czyjeś zdanie" .

Jak masz zły dzień to idź na piwo a nie próbujesz trollować przywalając sie do mnie. EOT.

Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów