Dziekuje wam za tyle propozycji. Mysz muszę zmienić bo stara mysz od Microsofta odmawia posłuszeństwa. Więc najpierw dobra mysz a później pewnie skusze sie na Wacom Bamboo
Byłem wręcz zdecydowany na MX Revolution pytając w tym wątku o mysz albo też MX1000 ze względu na ich "laserową" dogładność i wygodę. Ale to co napisał Kuubman mnie zastanowiło...
Mam w domu AccesPoint'a - PC połączony kabelkiem a AP służy mi do dzielenia sieci bezprzewodowo na laptopa.
Będe miał więc problemy z myszką?
Ktoś jeszcze może to potwierdzić?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
I tak włąśnie myślę, że to może być prawda bo i AP i mysz nadają na tej samej(2,4GHz) częstotliwości...
Ostatnio edytowane przez Hiv ; 09-02-2008 o 15:39 Powód: Automerged Doublepost
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Ja mam zwykły net po kablu, podłączony do AP Linksysa. Potem kablem do PC a WiFi łączy mnie z lapkiem. I to wszystko. Są w zasięgu jakieś sieci chyba dwie ale nie mam do nich dostępu.
Właśnie sie wybierałem do sklepu pomacać myszki ale powiem szczerze, że jestem w kropce...
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Tylko uważaj bo ta "laserowa dokładność" okazuje się 'chłytem małketingowym' .
Też się z tego powodu przesiadłem kiedyś z MX518 na G5 by niby mieć większą dokładność laserowego czujnika... coś ponad pół roku męczyłem tą G5 ale ciągle coś mi nie grało, ciągle jakoś nie ta celność.
Potem trafiłem na ten test: http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679 i... wróciłem do MX518 :grin: .