Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: 40D - AF - co za dużo to nie zdrowo?

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kmleon Zobacz posta
    Witam!

Nakręcony wątkiem: 5D i walka z FF zacząłem testy mojego 40D. Co się okazało - o ile punk AF środkowy jest OK jeśli chodzi o FF/BF, to już z pozostałymi nie jest za dobrze. Właściwie górny i dolny punkt są jeszcze w miarę akceptowalne, natomiast reszta ma permanentny FF i to taki, że właściwie nie da się ich używać z canon 50 f1.4. Lepiej - znacznie lepiej jest korzystać ze środkowego i przekadrowywać... Dzieje się tak na wszystkich moich obiektwach...
    Czy to normalne? Czy każdy punkt AF można oddzielnie korygować?

Pozdrawiam,
    kmleon
    dokładnie to samo kilka dni temu odkryłem. no ale cóż, musze jakoś z tym żyć.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez kmleon Zobacz posta
    Witam!

Nakręcony wątkiem: 5D i walka z FF zacząłem testy mojego 40D. Co się okazało - o ile punk AF środkowy jest OK jeśli chodzi o FF/BF, to już z pozostałymi nie jest za dobrze. Właściwie górny i dolny punkt są jeszcze w miarę akceptowalne, natomiast reszta ma permanentny FF i to taki, że właściwie nie da się ich używać z canon 50 f1.4. Lepiej - znacznie lepiej jest korzystać ze środkowego i przekadrowywać... Dzieje się tak na wszystkich moich obiektwach...
    Czy to normalne? Czy każdy punkt AF można oddzielnie korygować?

Pozdrawiam,
    kmleon
    dokładnie to samo kilka dni temu odkryłem. no ale cóż, musze jakoś z tym żyć.
    Ostatnio edytowane przez amroz ; 27-02-2008 o 18:59 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów