Obojętnie jaki czytnik kupisz będzie dobry. Ja mam hamy za 40 zł i z tego co wiem to popularny czytnik.
A co do karty to jest bardzo dobra i nie masz co rozmyślać.
Obojętnie jaki czytnik kupisz będzie dobry. Ja mam hamy za 40 zł i z tego co wiem to popularny czytnik.
A co do karty to jest bardzo dobra i nie masz co rozmyślać.
I widzici a kolege miałem za fachowca-pracuje w Fotoklik.pl i już od lat zajmuje sie cyframi.
Ja robie duży skok z analoga na 40D - dużo już się dowiedziałem (naumiałem) dzięki temu forum (mądre rzeczy tu się ujmuje w wądkach)- a teraz oczekauje na sprzęt jeszcze 3 tygodnie i będe go miał w rękch.
Macie może jakiś adres dobrego i taniego sprzedawcy ktoś z allegro?
to skąd ty go zamawiasz że 3 tygodnie czekania?![]()
Ja zamawiałem karty zawsze ze sklepów żeby mieć pewność że dobre i nie są to podróby.
Oczywiście chodziło o MB. Wielkie mi halo![]()
A właśnie.. Vitez, ten czytnik, który mi poleciłeś to chyba jedna z najszybszych zabawek w sklepach. Nadal nie znalazłem u znajomych niczego szybszego. Sęk w tym, że tego czytnika nigdzie nie ma, kilku kumpli chciało kupić i nie znaleźliśmy.
Jarek
Co do sprzętu to przyleci do mnie z USA i będzie mnie kosztował 4300 zł 40D +28-135 i 580EX II -czyli dużo taniej niż na terenie RP (czego nie kumam) wredna polityka cenowa .
A co do kolegów -zbaczacie z tematu-bez obrazy (ale wy to rodzina a ja obcy).
Pozdrawiam.
Obecnie używam tego - w panelu w PC: http://www.cooling.pl/akasa-allinone...dukt,1073.html
Zapierdziela jak głupi co najmniej jakieś 17-18 MB/s .
Pozdrawiam, Tomek
Canon LS-120PC II