Pokaż wyniki od 1 do 10 z 90

Wątek: Obiektyw do ptaków

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    kavoo, czy wg Ciebie wiekszosc ludzi to sa kalecy niepotrafiacy poruszac sie w terenie?
    Nie trzeba byc topografem-ornitologiem zeby orientowac sie gdzie w makrorejonie mozna spotkac obiekty swoich zainteresowan fotograficznych

mam identyczne podejscie

A co do wypowiedzi iczka to trudno sie nie zgodzic ...w koncu fachowiec w tej dziedzienie
    DoMiNiQuE:

Z calym szacuniem, ale nie za bardzo chyba masz pojecie o ornitologii skoro tak latwo szafujesz slowem. Gwarantuje, ze nie wiesz gdzie sa naturalne biotopy pokląskwy oraz piegrzy. Nie wspomne o kwokaczu i sieweczce obrożnej.
    Wiesz o czym pisze ?

Ja nie wypowiadam sie na temat aktów, bo sie nie znam, ale prosze o ważenie słów mieszczuchu

pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek
    DoMiNiQuE:
    Z calym szacuniem, ale nie za bardzo chyba masz pojecie o ornitologii skoro tak latwo szafujesz slowem.
    Gwarantuje, ze nie wiesz gdzie sa naturalne biotopy pokląskwy oraz piegrzy. Nie wspomne o kwokaczu i sieweczce obrożnej.
    heh, alez ja nigdzie nie napisalem, ze mam takowe pojecie i nawet tak nie uwazam. po prostu probuje sfocic cos wiec niz golebia u sasiada na ogrodzie albo labedzie w parku za bardzo doslownie to wszystko wziales i za bardzo do siebie
    Moze napisz kiedys pare rad dla 'poczatkujacych' zamiast od razu zniechecac

a nie wypowiadam sie na temat aktów, bo sie nie znam, ale prosze o ważenie słów mieszczuchu
    mnie rowniez akty nie interesuja i nie wypowiadam sie na ich temat. przepraszam jesli Ci urazilem w ktorejs z moich wypowiedzi

pozdrawiam
    rozniez pozdrawiam mieszczucha z Gdanska

Uprawnienia umieszczania postów