Przypuszczam ze do kazdej sa inne ustawienia, ale na pewno by pomoglo gdybys napisal cos. TIA.Zamieszczone przez Danon
Przypuszczam ze do kazdej sa inne ustawienia, ale na pewno by pomoglo gdybys napisal cos. TIA.Zamieszczone przez Danon
moja przymiarka do zdjęcia poniżej. wady zdjęcia oryginału to znikomy rysunek źrenic - jedna z bardziej istotnych rzeczy w takim zdjęciu. jeszcze w nimi podłubię.
gra i buczy bebop
http://www.daminet.pl/~xsrx/babcia.jpg zdjecie babci nie jest moje wygrzebalem ja z sieci i pokusilem o obrobke
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Nieźle go pojechałeś hehe... wygląda jakby z szybu kopalni wyszedłZamieszczone przez bebop
![]()
Asterix, chowaj sie chlopie bo jak Cie ww babcia dorwie za to co jej zrobiles na tym zdjeciu to nie przezyjeszZamieszczone przez asterix
![]()
ROTFLZamieszczone przez Polaco
Zachęcony tym komentarzem obejrzałem fotkę - i w pełni się zgadzam :-D
(w pozytywnym znaczeniu dla Asterixa ma się rozumieć!)
hehe no ja mysle ze babcia ta wolala by nieco bardziej anielski klimatmam nadzieje ze nie foci canonem i nie siedzi na tym forum
![]()
Swoja droga bylby konkretny temat zfocic taka babiczke z 20d + tele w lapach fotografujaca mlodych ludzi(na przekor mlodym, robiacym foty dziadkom)
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
No widok takiej babci z taką "maszynka" musiałby być imponujący :-) Widywałem już babcie hasające po górskich szlakach ale z aparatem w ręku nigdy.
Wrzucam drugą moją przeróbkę: http://www.forum.zelow.pl/danon/foto/index.html
ughh te jego jedzonko wzbudzilo we mnie cofke![]()
Szczerze mówiąc, to nie bardzo wiem, co ta wasza radosna twórczość ma wspólnego z techniką Dragana, przecież na jego zdjęciach nie ma takich przerysowań.