Strona 7 z 15 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 143

Wątek: Na czym polega "Technika światła"

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Danon
    Obrobiłem już parę fotek, i nawet mi to wychodzi, ale do każdej (każdej nadającej się do tego, bo nie wszystkie wychodzą) trzeba podchodzić indywidualnie.

Znajdę później chwilę czasu to napisze pokrótce co i jak
    Przypuszczam ze do kazdej sa inne ustawienia, ale na pewno by pomoglo gdybys napisal cos. TIA.
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

moja przymiarka do zdjęcia poniżej. wady zdjęcia oryginału to znikomy rysunek źrenic - jedna z bardziej istotnych rzeczy w takim zdjęciu. jeszcze w nimi podłubię.

gra i buczy bebop

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

http://www.daminet.pl/~xsrx/babcia.jpg zdjecie babci nie jest moje wygrzebalem ja z sieci i pokusilem o obrobke
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Coś już napisał Awatar Danon
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    moja przymiarka do zdjęcia poniżej....
    Nieźle go pojechałeś hehe... wygląda jakby z szybu kopalni wyszedł

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asterix
    http://www.daminet.pl/~xsrx/babcia.jpg zdjecie babci nie jest moje wygrzebalem ja z sieci i pokusilem o obrobke
    Asterix, chowaj sie chlopie bo jak Cie ww babcia dorwie za to co jej zrobiles na tym zdjeciu to nie przezyjesz
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polaco
    Asterix, chowaj sie chlopie bo jak Cie ww babcia dorwie za to co jej zrobiles na tym zdjeciu to nie przezyjesz
    ROTFL Zachęcony tym komentarzem obejrzałem fotkę - i w pełni się zgadzam :-D
    (w pozytywnym znaczeniu dla Asterixa ma się rozumieć!)

Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

hehe no ja mysle ze babcia ta wolala by nieco bardziej anielski klimat mam nadzieje ze nie foci canonem i nie siedzi na tym forum
    Swoja droga bylby konkretny temat zfocic taka babiczke z 20d + tele w lapach fotografujaca mlodych ludzi (na przekor mlodym, robiacym foty dziadkom)
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Coś już napisał Awatar Danon
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No widok takiej babci z taką "maszynka" musiałby być imponujący :-) Widywałem już babcie hasające po górskich szlakach ale z aparatem w ręku nigdy.

Wrzucam drugą moją przeróbkę: http://www.forum.zelow.pl/danon/foto/index.html

Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

ughh te jego jedzonko wzbudzilo we mnie cofke

Loki2
    Guest

Domyślnie

Szczerze mówiąc, to nie bardzo wiem, co ta wasza radosna twórczość ma wspólnego z techniką Dragana, przecież na jego zdjęciach nie ma takich przerysowań.

Strona 7 z 15 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów