O jakich przerysowaniach mówisz Loki2 ? Przecież widzisz, że każdy tu próbuje... i nie musi wyjść z tego od razu dzieło pokoju Dragana.
Niektóre z jego prac osobiście nie podoba mi się, ale to moje zdanie... dla większości są idealne.
O jakich przerysowaniach mówisz Loki2 ? Przecież widzisz, że każdy tu próbuje... i nie musi wyjść z tego od razu dzieło pokoju Dragana.
Niektóre z jego prac osobiście nie podoba mi się, ale to moje zdanie... dla większości są idealne.
No właśnie o tym mówię, że prace Dragana są idealne (choćby Urban) a to co pokazujecie, daleko odbiega od jego techniki.
Akurat Urban nie podoba mi się tak jak Mleczko czy Kuba, tyle że jest znaną postacią i właśnie tym przemawia do oglądajacych.
no najlepiej to nie wygląda..Zamieszczone przez Tomasz Golinski
.. co wycięcia?
kwestia po pierwsze zdjęcia które przerabiamy. Dragan robi swoje zdjęcia od początku do końca. tutaj próby robiłem na dwóch zdjęciach od innych forumowiczów - jedno jest chyba z ZEFY. jak będę miał jutro czas to wrzucę jakąś próbkę na swoim.
gra i buczy bebop
A może chodzi wam o taki efekt![]()
http://www.mateos.myszkow.info.pl/ewaocz.jpg
zrobiłem go na szybko ale jakby się jeszcze przyłożyć noi może bym Dragana zobił![]()
mateos jakby plamy na twarzy nie wyszły, to byłoby dobrze
Tak jak mówie robiłem na szybko :grin: . Trocjhe trzeba posiedziec nad zdjeciem pluginy tu nie pomoga kazde zdjecie nalezy traktowac z osobna moze jutro przysiade i zrobie cos dokładnie.Zamieszczone przez Loki2
Chyba o to chodzi Loki2 aby wsyszły wszystkie szczegóły na twarzy, zostały uwidocznione, faktura skóry, piegi, zmarszczki, rysy, plamy itp. szczegóły. Właśnie to możemy odnaleźć w pracach A.D., więc nie wiem o co Ci chodzi...Zamieszczone przez Loki2
Jeśli chcesz bez plam pojedź NeatImage będzie idealnie!