Polecam szczególnie osobom, które wcześniej twierdziły, że Zeiss będzie firmował kiepskie szkła do lustrzanek Sony, podobnie jak to jest w kompaktach
LINK
pzdr
Tomek
Polecam szczególnie osobom, które wcześniej twierdziły, że Zeiss będzie firmował kiepskie szkła do lustrzanek Sony, podobnie jak to jest w kompaktach
LINK
pzdr
Tomek
analog + cyfra + szkiełka 20-210 mm
I pokazał co potrafi słynna firma Karl Zeiss JenaPowymiatał wszystko co do tej pory było testowane ! Fotki też rewelka tylko pozazdrościć ,że to nie Canon :sad:
To to się narobiło. Czytałem cały test, szkło robi wrażenie i nie daje szans C 24-70. Pięknie. Na szczęście oddałem 24-70 i zamieniłem na 35L i nie muszę dziś wzdychać![]()
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
C 24-70 IS bedzie raczej szybciej niz pozniej po takich premierach![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
myślę, że najdalej za dwa lata Sony będzie dumne obok Nikona i Canona na rynku profi. Z tego co słyszałem to oni mają cholernie wielki budżet na rozwój sprzętu. Chcą mocno wejść w ten rynek.
po takim tescie nie wiem czy nie moze sie okazac ze canon bedzie po czesci zmobilzowany do wypuszczenia 24-70 2,8 II
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam