Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: 40D+kit w szarym pudle?

Domyślnie 40D+kit w szarym pudle?

Witam
    To mój pierwszy post.
    Mam pytanko zamówiłem sobie 40D+obiektyw, sprzedawca poinformował mnie o tym że sprzęt jest zapakowany w szary karton - nie taki jak pokazują na zdjęciach (kolorowy) -czy jest to prawidłowe, czy muszę się obawiać czegoś?
    Nadmieniam że przeszukałem forum i nic nie znalazłem jeżeli chodzi o w/w post.

Sprzęt jest podobno z Niemiec i sprzedający poinformował mnie że teraz w takie pakują (jak zakończył się cashback)
    Czy to prawda?
    Ostatnio edytowane przez esoho ; 05-02-2008 o 22:43

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

pewnie sobie zarobił na cashbacku...refurby w jakie pudła pakują ??
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Uzależniony

Domyślnie

Ani sobie nie zarobił, ani żadne refuby. Zestawy 40D + 17-55 są pakowane od nowego roku w szare pudełka. Jeśli zależy Tobie na kolorowym pudełeczku to są też takie ale o dziwo znacznie droższe po zakończeniu cash backu. Są na nich normalnie kody - choć nie wiem do czego one Tobie gdyż zwrotu już i tak nie ma.
    Bierz śmiało.

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

o widzisz...to się człowiek zawsze czegoś nowego dowie
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Uzależniony

Domyślnie

jak kupujesz refurbished to masz na pudelku takowy napis. przynajmniej ja tak mialem w moim. a po wyjeciu aparatu z pudelka masz tez naklejki na aparacie z takim napisem...
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Domyślnie

Okiu Nowart, biorę śmiało:cool: - bałem się że to jakaś mała ściema...tzn.refurb , ale ufam Ci i myślę że się nie zawiodę (zrozum to w końcu 6 "koła").

Uzależniony

Domyślnie

Miło, że mi ufasz ale ważniejsze abyś ufał swojemu sprzedawcy od którego chcesz ten zestaw zakupić
    Poza tym z tego co mi wiadomo w europie nie uprawia się sprzedaży sprzętu refurbish...? Czy się mylę?

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Ani sobie nie zarobił, ani żadne refuby. Zestawy 40D + 17-55 są pakowane od nowego roku w szare pudełka. Jeśli zależy Tobie na kolorowym pudełeczku to są też takie ale o dziwo znacznie droższe po zakończeniu cash backu. Są na nich normalnie kody - choć nie wiem do czego one Tobie gdyż zwrotu już i tak nie ma.
    Bierz śmiało.
    No to są chyba jakieś jaja. Zestaw za 1500 euro pakowany w szare pudło bez kolorów, zdjęć sprzętu???

To jakiś ewenement w skali światowej. A chociaż jakiś napis jest na tym pudle, jest logo Canon czy Cannon? ROTFL

EDIT: To jest PRAWDA! Dzwoniłem do Canon Polska i Pani mnie poinformowala, że jest na rynku część sprzętu w szarych pudłach!!! Pozostałość po jakiś promocjach.
    Grunt, żeby sprawdzić czy numer z kodu paskowego na pudle zgadza sie z tym na aparacie (tak mi powiedziała).
    Wystarczy zadzwonić do CP i wszystko się wyjaśnia...
    Ostatnio edytowane przez ErnestPierwszy ; 06-02-2008 o 11:21

Zablokowany

Domyślnie

Może to taki odschool trend canona, albo jakiś eko ukłon, że niby fabry trują środowisko...heh, ciekawe.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy Zobacz posta
    No to są chyba jakieś jaja. Zestaw za 1500 euro pakowany w szare pudło bez kolorów, zdjęć sprzętu???

To jakiś ewenement w skali światowej. A chociaż jakiś napis jest na tym pudle, jest logo Canon czy Cannon? ROTFL
    Jeśli dobrze kojarzę, to konkurencja (Nikon) od dawna pakuje produkty w zwykłe, nie lakierowane kartony.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów