Dobra panowie, to po geografii spotykacie się koło kontenerów za szkołą i tam załatwicie sprawę.
Dobra panowie, to po geografii spotykacie się koło kontenerów za szkołą i tam załatwicie sprawę.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Do rzeczy.
Jest taki taniutki teleobiektyw tamrona, 70-300
http://www.optyczne.pl/40-Tamron_AF_...obiektywu.html
Mialem taki (lub bardzo podobny) dawno temu, uzywalem go z minolta dynax 700. Bardzo fajne szklo, szczegolnie w zakresie 70-135. Tu jest napisane, ze kosztuje 599 zyla.
400d + BG-E3 + EF17-40/4L + EF50/1.8II + EF70-200/4L + 430EX + RS-60E3 + RC-1 + kilka Sandisk'ow Extreme IV 2GB + filtry Hoya S-HMC
Minolta Dynax 5 + 24-105/3,5-4,5 D + 50/1,7 + Sunpak AF4000 + Fuji Superia 100
a ja się zastanawiam tylko po co kupować dwie karty po 2gb, skoro wystarczy jedna 4gb...
Spadek wydajności będzie i tak niewielki, a wygoda sporo większa![]()
Regulamin pkt 8.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
To moze od razy kupic sobie 8 kart po 512 MB i bedzie jeszcze wieksze bezpieczenstwo? CO to za roznica czy ci padnie jedna czy jedna z dwoch. Tak tak wiem... przynajmniej czesc fotek sie uratuje. ALe gorzej bedzie jakby zepsula sie akurat ta na ktorej sa wazniejsze fotki. Nie popadacie panowie w jakas obsesje? Zamiast oszczedzac na karcie wybierajac tanie no name, to kupcie taka ktorej prawdopodobienstwo rozwalenia jest znacznie mniejsze i tyle.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Witam
Mam canona 350d z kitem i chciałbym jakieś tele, ale im wiecej czytam tym mniej wiem, bo każdemu coś nie pasuje i wychodzi ze najlepsza L-kaJestem amatorem i szukam coś z dobrym zoomem zastanawiałem sie nad czym co bedzie miał duży zakres i sprzedać kita, ale chyba to nie za dobry pomysł lepiej zaczać chyba od 70-... Czytałem dobre opinie o tamronie 70-300. Chce wydać kolo 600zl
proszę o rade ewentualnie o swoje typy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner