Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 54

Wątek: Teleobiektyw do 750 zlotych dla 350D

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _igi Zobacz posta
    A czym takim, poza dwoma megapikselami i systemem czyszczenia matrycy oba modele sie roznia? Pytalem sie najlepszego przyjaciela internauty, ale odpowiedzial mi tylko, ze tymi dwoma funckami, lekko poprawiona ergonomia i paroma duperelami ;D
    Przede wszystkim AF, który w 350 jest kiepściutki, w 400 całkiem przyzwoity.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    bierz 400 D człowieku.
    w 350 D mam taki wyświetlacz LCD że g.............. tam widać. A wyświetlacz to potrzebna rzecz.
    druga sprawa to matówka - myślę że jest jaśniejsza niż w 350D - to też bardzo ważne. Ale dopytaj jeszcze innych (pomóżcie mu).
    jak weźmiesz 350D to będziesz sobie w brode pluł człowieku.
    przeczytaj to jest na górze człowieku

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A czym takim, poza dwoma megapikselami i systemem czyszczenia matrycy oba modele sie roznia? Pytalem sie najlepszego przyjaciela internauty, ale odpowiedzial mi tylko, ze tymi dwoma funckami, lekko poprawiona ergonomia i paroma duperelami ;D
    Kpisz, czy tak zupełnie na poważnie to mówisz? Z całym szacunkiem dla przyjaciela internauty, ale o fotografii to on nie ma pojęcia i lepiej niech nie wypowiada się na tematy, w których nie czuje się mocny.
    Te 2 popierdułki to akurat najmniej ważne różnice. Ważniejszy jest lepszy AF, matówka, wyświetlacz. Zwłaszcza AF.
    Różnica w komforcie pracy będzie naprawdę odczuwalna.
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    przeczytaj to jest na górze człowieku
    to było do człowieka który miał wątpliwości

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

to niech jeszcze raz popatrzy ten kolega. Nie wiem dlaczego namawia cie na gorszy sprzet jesli mozesz miec lepszy? ... ostatnio kolega sie napalil na 350D , polecilem mu 400D. No w koncu dal sie jakos namowic, ale.... jak 2 dni poniej zobaczyl 350D to dziekowal ze mu podsunalem ten 400D.

Z tego co widzialem to masz wiekszy wyswietlacz (te 2 male z 350D polaczone w jeden) , masz odkurzacz ktory moze sie przyda moze nie ale posiadanie nie boli. Masz tez 2 mln pixeli ktore chyba lepiej jak sa ...) Dodatkowo ma o wiele lepiej dzialajacy AF niz 350D i w ogole jakos tak przyjemniej mi sie trzymalo niz 350D nie mowiac o tym ze nie wierzylem ze 1.5 roku temu robilem nim fotki!....
    Jesli sie namyslisz na 400D to daj znac to Ci dam paragon na Cashback i dostaniesz kase.

Nie wiem czemus sie uczepil tego akumulatora za 90 zl. Nie szkoda Ci kasy? Na jednym zrobisz do 400-500 fotek, drugi za 30 zl starczy ci na kolejne. Za roznice w nich kupisz sobie torbe na aparat albo czyscik do obiektywu albo opijesz dobry zakup. Oczywiscie twoj biznes ale moim zdaniem troche szkoda przeplacac na takim akcesoriu.

http://www.allegro.pl/item302239308_...klep_w_wa.html

http://www.allegro.pl/item304754244_...0_s70_s80.html

http://www.allegro.pl/item308527511_...c_tandety.html

Pamietaj ze potem latwiej ci bedzie opchnac 400D niz 350D. Jak juz chcesz koniecznie 350D to mam znajomego w Wawie ktory ma malo smigane 350D z kitem i Tele 70-300 Canona..... I chce kupic 30D a na 350D zrobil moze 1500 klatek.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez solti Zobacz posta
    Kpisz, czy tak zupełnie na poważnie to mówisz? Z całym szacunkiem dla przyjaciela internauty, ale o fotografii to on nie ma pojęcia i lepiej niech nie wypowiada się na tematy, w których nie czuje się mocny.
    Google jest tak potocznie nazywany i to o nim mowilem wlasnie Faktycznie, z tego co widze to wszyscy krzycza, ze 350D ma do niczego autofocus, zreszta z tego co widze to w 400d rowniez poprawili wizjer, czyli kolejny plus.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Z tego co widzialem to masz wiekszy wyswietlacz (te 2 male z 350D polaczone w jeden) , masz odkurzacz ktory moze sie przyda moze nie ale posiadanie nie boli. Masz tez 2 mln pixeli ktore chyba lepiej jak sa ...) Dodatkowo ma o wiele lepiej dzialajacy AF niz 350D i w ogole jakos tak przyjemniej mi sie trzymalo niz 350D nie mowiac o tym ze nie wierzylem ze 1.5 roku temu robilem nim fotki!....
    Jesli sie namyslisz na 400D to daj znac to Ci dam paragon na Cashback i dostaniesz kase.
    Dzieki, do jutra juz powinienem sie zdecydowac, czeka mnie na razie duzo czytania, ale na 90% decyduje sie na 400d Dzieki za propozycje, jak mowie - dam znac jutro.
    Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Nie wiem czemus sie uczepil tego akumulatora za 90 zl. Nie szkoda Ci kasy? Na jednym zrobisz do 400-500 fotek, drugi za 30 zl starczy ci na kolejne. Za roznice w nich kupisz sobie torbe na aparat albo czyscik do obiektywu albo opijesz dobry zakup. Oczywiscie twoj biznes ale moim zdaniem troche szkoda przeplacac na takim akcesoriu.

http://www.allegro.pl/item302239308_...klep_w_wa.html

http://www.allegro.pl/item304754244_...0_s70_s80.html

http://www.allegro.pl/item308527511_...c_tandety.html
    A sam nie wiem, jedna osobka podeslala mi link do sklepu w ktorym baterie staly po 90 zlotych, to klepie ta liczbe jak widac bez sensu czyli kolejne szesc dyszek mniej, przydadza sie A zostawiajac scenerie slubna, widze ze zaden z tych obiektywow nie ma tzw. trybu makro, czy na ktorys z tych obiektywow mozna zalozyc jakies konwertery makro, czy co?
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 06-02-2008 o 00:04 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar chavez
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A jak bardzo powiększyli ten wizier w 400D? Bo chyba nie ma takiej "małej rewolucji" jak między 400D a 450D (jeszcze na papierze )?
    system EOS

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Mialem skonstruowac sobie zestaw do zrobienia zdjec slubnych(...)

Nie znam sie zbytnio na sprzecie, mam dwa miesiace z hakiem i pelno checi na nauczenie sie wszystkiego(...)
    A to zarobkowo chcesz focic?

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hellfire Zobacz posta
    A to zarobkowo chcesz focic?
    Na krotko mi sie w glowce pojawila taka mysl, ale raczej nie - za duza odpowiedzialnosc jednak

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Mysle ze jesli probowal bys po dwoch miesiacach nauki(i jednym body/ciemnym obiektywem/brakiem zamiennikow i kart pamieci) robic za glownego fotografa to po kilku imprezach hordy zadnych krwi ciotek i rodzicow mlodych szybko zrobilo by Ci z pupy jesien sredniowiecza xD.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów