Na obu zdjeciach jest swiatlo sztuczne. w tym pierwszym troszka inne.
A ja z mam teorie przeciwna do twojej : Czy to nie jest tak ze "WY" ni eprobujecie na sile udowodnic ze wszystko jest OK. Aparat nie trafia mi i koniec. Po zytniej nie robilem odrazyu testow tylko zrobilem normalna sesje z "zywymi " ludzmi na targach slubnych w rzeszowie. Jej wyniki dopiero przekonaly mnie ze puszka jest dalej spieprzona.
Poza tym (to juz oczywisice to jest kwiestia twojej wiary) nie ma przyjemnosci wydawania 500zl (za klibracje z cala podroza do WAWY) na cs co dobrze dziala.
I jeszce jedno skopro wg ciebie jest mniejszy czyli caly czas jest - stad cala dyskusja na tym forum - SERWIS ZYTNIEJ NIE ZNA SIE NA SWOJEJ ROBOCIE>
( poza tym nie koniecznie jest mniejszy FF - 1sze zdjecie zostalo wykonane pod innym katem stad ostrosc odchodzi dolem od kubkow - tu aluzja do twierdzenia MMM o blednych pomiarach na tablicach testowych pod zlym katem)
Widze z problem jest coraz powrzechniejszy tylko ten watek go unaocznil niektorym userom. I prosze mi nie mowic ze ten watek to paranoja. Ludziska poprostu chca zeby i sprzet spelnial dobrze jedna z podstawowych funkcji..
BTW na optycznych 35L tez ma FF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!