Cytat Zamieszczone przez 1jac Zobacz posta
Przed małą chwilką sprawdziłem na Allegro ceny body 5D. Rozrzut od 7999zł do 5699zł. Ponoć w HK jeszcze o jakieś 700 zł można taniej. Może gdzieś tutaj tkwi problem AF? Albo inaczej, może bardziej tutaj niż na Żytniej. Solidarność branżowa każe mi wierzyć w każde napisane na forum słowo, ale:
- moje doświadczenia z Żytnią są diametralnie odmienne,
- kilku znajomków ma 5D i żadnych problemów nie mają (ani z AF ani z serwisem).
Bo mogę się zgodzić, że serwis na Żytniej to najgorszy serwis w Europie. Niech tam. Ale z treści tego wątku wynika, że 5D to bardzo kiepskie ustrojstwo. Co nie jest prawdą.
Może właściwsze było by napisanie takiej informacji: "Kupiłem body za xxxx zł u gościa yyyy dzieś w świecie. I wiecie co, nawala AF i serwis nie może sobie z tym poradzić. Ostrzegam, nie kupujcie od tego pana. Sprzedaje jakieś wybrakowane body". Tu oczywiście uśmieszek powinien być.
Znaczy, że jeżeli sprzedaję te body za ok 5800zł to mam wybrakowane tak? Dawno się tak nie uśmiałem
To jeśli poprawi to Twoje samopoczucie to sprzedam Ci je za 8000zł - wtedy będzie z pewnością działało przez 10 lat bezawaryjnie i bez jakiegokolwiek problemu z celnością AF...
A takie stwierdzenia pod adresem jakiegoś sprzedawcy mogłyby być dla niego bardzo krzywdżące, nie uważasz...?
Są sprzedawcy, którzy sprzedali już całą masę tego korpusu w niskiej cenie ( ) i jeszcze nie mieli problemów z FF/BF - jak wytłumaczysz takie cuda...?