Pokaż wyniki od 1 do 10 z 402

Wątek: 5D i walka z FF

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    To bardzo zalezy od spectrum dziłania danej osoby - dla portrecisty ( szczególnie z zamiłowaniem do headshot'ów ) taka usterka wg mnie to koszmar. Ostatnio na watku o 85 1,8 dwóch kolegów spierało sie gdzie powinna być ostrość na oczach czy na ustach ( czyli dokładnie o 1 cm ) Kupując szkło za kilka kawałków wyspecjalizowane do jednego celu mamy chyba prawo oczekiwać zeby dziłło poprawnie - a tu poprawności nie ma. Wspólczuje ale chyba czeka cię regulacja słoika - lepsze jednak to niż ciągły stres z powodu przestrzelonych zdjęc
    alleluja

Panowie ja mowie o sprzecie za 15k (body +szklo) to jak on moze byc nieprecyzyjny... to po cholere taki robia...

Poza tym problem (FF) na mojej puszcze i szkle jest powtarzalny w 95% (1 ostre na 16)
    stad wniosek ze to wina technikow na zytniej. Mysle ze ich problemem jest to ze nie potrafia robic zdjec (nie wiedza co to GO - jak sie rozchodzi przed i po, jakie sa jej zaeznosci od odleglosci od obiektu i od wielkosci matrycy) i tylko sa technikami choc oczywiscie uwazam ze to nie jest zadne wytlumaczenie.... Mnie skroili juz nie pamietam dokladnie za wszystkie 4 elementy 5d 40d 35L 85L jakies 250zl (40d na GW) jeszce podroz do Wa-wy kosztowala mnie 400zl !!!!!!
    poza tym ile mozna wysylac tam i z powrotem w innych przypadkach ( sam to musze teraz zrobic.... )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest tydzien czekania. ja mam czesto zlecenia z dnia na dzien. Dodzwonic sie nigdy ni emozna - moglbym tak dlugo

Panowie te watki powtarzaja sie co jakis czas... moze da sie jednak cos z tym zrobic. Oczywiscie najlepszym lekarstwem bedzie konkurencja (ale ta nie od nas zalezy - niestety), Moze jakies pismo do Japoni. Moze jakas skarga do odpowiedniego rzecznika. Moze na optycznych i fotopolis jest w stanie ktos napisac jakis artykul (mamy tutaj na forum odpowiednia osobe).
    Mam NIEZBITE dowody z EXifem i fakturami daty zdjeica wszystko jestem wstanie udowodnic.. !!!)

Jak nie my? to kto? jak nie teraz? to kiedy ?
    CZekam na propozycje poki sezonu nie ma..... moge pomoc tym sie zajac...
    Ostatnio edytowane przez trampek ; 06-02-2008 o 00:05
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Uprawnienia umieszczania postów