Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
Ja u nich kupiłem dwie 5tki. Obie działały bez zarzutu.
Ale już 5tka koleżanki kupiona u nich miała walnięty AF. To rozgraniczenie jest bez sensu szczególnie, że w tym wypadku sprzedawca nie ma pojęcia, co siedzi w puszce.

W tym wypadku, bo ostatnio sprzedawca z FOTOIT bezczelnie zapewniał mnie 2x, że "ta 1ka nie jest z wadliwej serii". Uwierzyłem mu i sprawdziłem dopiero na samym końcu, po tym, jak zdążył wypisać gwarancję. No to później wypisał drugą na inną puszkę, ale smród pozostał. Nie sądziłem, że są skłonni do takich numerów.
Ha, jasne ze potrafia.
Ja jak kupowalem od nich body, to zadzwonilem dzien czy dwa wczesniej, z pytaniem czy maja na stanie. Potwierdzili, powiedzieli, ze puszka bedzie czekala. Przygotowalem ustalona kwote (taka jak mieli w aukcji-reklamie na allegro) i jaka potwierdzili przez telefon. Nie negocjowalem. Cena i tak byla dobra.

Przyjechalem, zaplacilem. Podziekowalem.

W domu jeszcze raz zajrzlalem na allegro, i okazalo sie, ze tego dnia rano zmienili cene o 200 PLN w dol.

Nawet im powieka nie drgnela ja brali pieniadze potwierdzajac ze taka jest ich cena. Mogli, choc widac nie chcieli powiedziec, OK, ale od dzisiaj cena jest nizsza, masz chlopie farta, placisz 200PLN mniej.

Niby zadne halo, 200 PLN przy 8000PLN.
A mogli miec klienta na przyszlosc. A tak, no coz, nie tylko Oni maja dobre ceny.

Marcin