Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 171

Wątek: KONKURS!!! Na najlepszy portret na (ekstremalnie) małej GO...

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clark_kent Zobacz posta
    jak dla mnie to niektóre są po prostu nieostre. Troche rozczarowuje ten wątek, spodziewałem się super fot ( przecież tyle ich jest choćby w wątku o GO ) a tu pare fajnych dzieciaków a reszta straszna nędza. Chyba coś zaraz wrzucę :P
    Clark umówmy się na przyszłość, że najpierw wrzucasz fotkę, a później krytykujesz... ok? fakt ze nie sposób znaleźć żadnego link'u do twoich fot w porównani z ostrą i niekonstruktywna krytyką ,świadczy tylko o twoim braku eEtyki.... do you understand... Super Kent?

Domyślnie

40D 50/1,8II - F 2.0

Domyślnie

Adam dzieki za zaproszenie do zabawy tylko wiesz...moja portretowka do sredniego formatu jest nienajjasniejsza i chyba starsza ode mnie i zostala zaprojektowana jeszcze zanim Johnston wymyslil slowo bokeh, wiec mam nadzieje ze wybaczysz jesli zmodze cos syfrowego?:>:P
    pozdrawiam,
    zby

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zby Zobacz posta
    Adam dzieki za zaproszenie do zabawy tylko wiesz...moja portretowka do sredniego formatu jest nienajjasniejsza i chyba starsza ode mnie i zostala zaprojektowana jeszcze zanim Johnston wymyslil slowo bokeh, wiec mam nadzieje ze wybaczysz jesli zmodze cos syfrowego?:>:P
    nie no, nie pogniewam się

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Aparat 6x6 - Start 66S: szklo 75/3.5 na f/4:

Domyślnie

Modratorzy - robicie cyrk z zasad na tym formu. Nagle pojawi sie w tym dziale galeria jakis tam prac, niewiadomo czemu tutaj!?

Koszmar. Co sie dzieje z moderatorami i Adminem..>?

Po co robic podzial skoro wrzuca sie zdjecie gdzie popadnie...

Rozczarowanie nastepje u mnie ostre...

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

iczek, jak masz problem to uderz to hazana. Może olśnisz koszmarnych moderatorów gdzie to dać? Czekamy na rzeczową propozycyję.
    HINT: Warto wcześniej poczytać zasady poszczególnych podforów.

Powstał pomysł, aby posprzątać wszystkie wątki ze zdjęciami ni to techniczne ni to galeryjne. Ale przygotowanie rozwiązania musi potrwać. Zamiast robić flame'a może zaproponuj coś konstruktywnego.

Najpierw czytam idiotyzmy o rzekomym obrażaniu innych teraz skargi na rozczarowanie.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Clark umówmy się na przyszłość, że najpierw wrzucasz fotkę, a później krytykujesz... ok? fakt ze nie sposób znaleźć żadnego link'u do twoich fot w porównani z ostrą i niekonstruktywna krytyką ,świadczy tylko o twoim braku eEtyki.... do you understand... Super Kent?

Kubaman, jak widać w tym wątku idiotyzmów jest więcej...

Adaś, następnym razem zanim skrytykujesz jakikolwiek film - nakręć własny. Jeśli nie spodoba ci się nowa piosenka Britney - zaśpiewaj lepiej. Jeśli nie posmakuje ci ciastko w ciastkarni - upiecz smaczniejsze.

Poziom argumentacji na poziomie gimnazjum. Dodaj do tego jeszcze "powiedz mi to prosto w oczy" i nie będę miał więcej złudzeń.

Miłego dnia

Domyślnie

Nie napisałem, ze Modzi są koszmarni. Tylko, ze dzieje sie koszmar za ich przyzwoleniem.
    Być może nie zrozumiałem czemu służy to podforum wiec jeśli twierdzisz , ze ten wątek jest tutaj uzasadniony, to ja nie mam uwag. Ty tu rządzisz.

Moim zdaniem obraz tego wątku jest najlepszym dowodem na to, że się jednak mylisz.

Nie latam na skargi z duperelami, liczę na zdrowy rozsądek.
    Jak dotąd to działało...

Odnoszę wrażenie, że forum samo wypracowała kształt tego podforum i jakoś się to sprawdzało. Teraz zamieniacie to w zbiór bezsensownych waśni nad przypadkowymi zdjęciami.

Tyle w temacie. Bez urazy. To moja opinia.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Piotr, to forum nie jest najlepszym miejscem. Napisałem to przecież wklejając wątek tutaj i jednocześnie rozpoczynając dyskusję na temat takich wątków na forum moderatorskim. Nie będę trąbił nad czym teraz po cichu pracujemy, tym bardziej że mamy na forum masę nadwrażliwców na własnym punkcie.

Jak widzisz sam opublikowałem tu fotki dla zabawy.

Pozdrawiam

P.S>pytanie nie brzmiało jaki charakter ma to podforum, tylko gdzie dawać takie wątki
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów