Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Pomyłki przy zakupie

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Elandril Zobacz posta
    (...) i przyjechalo dwoch panow.
    Jeden duzy drugi maly
    Flip i Flap????

ja też jeszcze nie miałem żadnej przygody jak wy no może jak byłem mały (czy. 5lat) i poszedłem do małego sklepiku na osiedlu kupić warzywa do zupy. kupilem ważywa, coś słodkiego dla siebie i dalem 20zł. "wstawiony" sprzedawca dał mi spowrotem 20zł i dodał mi jeszcze reszty do tego i to za dużo
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

A mi kiedyś w labie przy medkamakecie dali na rachunku ceny .99 (lub podobnie - cena za 10x15) za zdjęcia 20x30 (według cennika wtedy chyba po 3.99).
    Poszedłem do kasy, zapłaciłem, wydali mi odbitki. Znowu usługa niezgodna z umową, ale trudno, spieszyłem się i nie chciało mi się już z nimi pieklić.
    Za 12 sztuk zapłaciłem niecałe 12 zł zamiast spodziewanych prawie pięćdziesięciu.

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slouON Zobacz posta

po pierwsze primo: sharp PLAZM nie robi
    po drugie primo: nie ma PLAZM 32cale
    Skoro już chcesz być taki dokładny to wypadało by chciaz sprawdzić czy masz racje. Owszem nie ma 32 calowej plazmy Sharpa, ale na przykład plazme 32 LG kupisz bez klopotu. Wiec jak komus cos wytykasz to najpierw sprawdz czy sam masz racje.

Mi sie zdarzylo ze zamawialem t-shirt i placilem za jeden a dostalem 2
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Thunder Zobacz posta
    Skoro już chcesz być taki dokładny to wypadało by chciaz sprawdzić czy masz racje. Owszem nie ma 32 calowej plazmy Sharpa, ale na przykład plazme 32 LG kupisz bez klopotu.

A możesz podać linka do plazmy 32'' produkcji LG? Na ich stronie najmniejsze są 42"..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

nie ma plazm 32 cale, technicznie to niemożliwe z tego co słyszałem..

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

LG 32 PC51 - macie model reszte doczytajcie sobie sami...
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Nie ma plazmy 32 cali ... Mimo, że plazmy i LCD na co dzień w pracy widzę, nie widziałem 32 calowej plazmy, żadna z firm nie robi takich wynalazków.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Przepraszam ale jaki to ma zwiazek z tematem? Przez nastepne 10 stron bedziecie dyskutowac na temat technicznych ograniczen przy produkcji telewizorow plazmowych?

Ja kiedys ni z tego ni owego dostalem paczke z jakims przyrzadem masujacym wartym wg zalaczonego paragonu 800zl. Odeslalem ale nawet mi nikt za to dziekuje nie powiedzial...

Bywalec

Domyślnie

Przy zakupie 70-200/2,8 LIS sprzedawca się pomylił i przysłał obiektyw z niesprawną stabilizacją. Tego samego dnia pojechałem (320km), bo jak inaczej mógłbym udowodnić, że to nie ja zepsułem. Oczywiście sprawa się wyjaśniła, nie było w tej sytuacji odrobiny złej woli. Facet miał po prostu kilka sztuk i sam nie wiedział o wadzie. Dostałem godziwy upust za straty moralne i... kupiłem jeszcze 2 inne szkła. Tym razem dobre. Per saldo wyszedłem na tym 50/1,4 do przodu.
    Tylko Canon. Po 30 latach uzbierało się tego sporo

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów