Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 83 z 83

Wątek: Olympus

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszM Zobacz posta
    Chłopie, wyluzuj. Wszystko można, tylko z głową.
    Prezentujesz cudze opinie/testy i serwujesz je jako swoje własne.
    Napisałeś tak:
    "Jeśłi chodzi o napęd SWD, to jest zdecydowanie gorszy od USM, co ma odbicie w szybkości i precyzji działania".
    Dalej sam się przyznajesz, że nie miałeś szkła z SWD w ręku.
    Nie uważasz, że to śmieszne?
    Gdybyś napisał: "Na optyczne napisali, że napęd SWD, jest zdecydowanie gorszy od USM, co ma odbicie w szybkości i precyzji działania" wówczas poprosiłbym Cię o linka albo sam go sobie odnalazł i nie byłoby tej całej draki.

I tak, po raz już nie wiem który, piszesz to samo.
    Wytrwałość zasługująca na pochwałę, gdyby była w dobrej wierze.
    Napisałem, że nie miałem takiego szkła i 99% osób uznałoby temat za zamknięty, nawet dla najmniej domyślnych byłoby jasne, że zacytowałem cudzą opinię i kropka, wszak jestem zwykłym uczestnikiem forum, a nie jakimś autorytetem foto.
    Ale Ty, drogi Przyjacielu, dalej powtarzasz dookoła Wojtek to samo i drążysz ten sam tamat z zapałem godnym o wiele lepszej sprawy.
    Czy warto ???
    Przecież cała para idzie w gwizdek, a zamiast tego można by porozmawiać o czymś innym.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    I tak, po raz już nie wiem który, piszesz to samo.
    Wytrwałość zasługująca na pochwałę, gdyby była w dobrej wierze.
    Napisałem, że nie miałem takiego szkła i 99% osób uznałoby temat za zamknięty, nawet dla najmniej domyślnych byłoby jasne, że zacytowałem cudzą opinię i kropka, wszak jestem zwykłym uczestnikiem forum, a nie jakimś autorytetem foto.
    Ale Ty, drogi Przyjacielu, dalej powtarzasz dookoła Wojtek to samo i drążysz ten sam tamat z zapałem godnym o wiele lepszej sprawy.
    Czy warto ???
    Przecież cała para idzie w gwizdek, a zamiast tego można by porozmawiać o czymś innym.
    Pozdrówka
    Podaj źródło. Tylko, żeby nie był to wujek kolegi brata twojego znajomego z liceum

Domyślnie

Nowy Olympus

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów