Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 83

Wątek: Olympus

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszM Zobacz posta
    W Twoim wydaniu rzeczowa jak cholera:-)
    Napisałeś:
    "Jeśłi chodzi o napęd SWD, to jest zdecydowanie gorszy od USM, co ma odbicie w szybkości i precyzji działania"
    Zapytałem, bo byłem ciekaw:
    "Piszesz to z własnego doświadczenia? Miałeś - jako posiadacz Olka - szkła SWD?"
    Odpowiedzialeś:
    "Nie miałem".
    Poprosiłem o komentarz do tego, a zaczęły sie kolorki i nieudolne cytowanie - zapewne wynik nerwów.

Przecież nerwowość to własnie Ty wprowadziłeś na tym wątku swoimi atakami ad personam.
    Ja opisałem swoje doświadczenia z Olympusem, a Ty napadłeś na mnie bez żadnej przyczyny.
    Skąd w Tobie tyle agresji, drogi Przyjacielu ?
    Czy ktoś Cię skrzywdził ?
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Kupno XXX* nie czyni z operatora spustu migawki onanisty sprzętowego, jak i posiadanie YYY* - fotografa. I jednym i drugim można robić zarówno rewelacyjne zdjęcia, knoty, jak i tablice testowe.
    Myślę, że ten wątek (wojny systemowej, niekoniecznie cały wątek) powinien się zakończyć tym cytatem :smile:

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Kolekcjoner, o Titzu to był skrót myślowy; nie chciałem wchodzić na tematy stricte muzyczne (z wykształcenia jestem muzykologiem). Jeśli lubisz lekki dżezik z zbawieniem etnicznym to polecam Ci "When I Love" Titza (jego najnowszy krążek). A tak w ogóle "muzyka łagodzi..." (to do wszystkich tutaj)
    Pzdr.
    I

Początki nałogu Awatar MariuszM
    Miasto
    Warszawa/Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Skąd w Tobie tyle agresji, drogi Przyjacielu ?
    Czy ktoś Cię skrzywdził ?
    Chyba jednak Ciebie ktoś w życiu skrzywdził skoro szukasz sobie "drogich Przyjaciół" wśród obcych ludzi w internecie.
    EOT z mojej strony.
    Biegam, bo lubię

Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszM Zobacz posta
    Chyba jednak Ciebie ktoś w życiu skrzywdził skoro szukasz sobie "drogich Przyjaciół" wśród obcych ludzi w internecie.
    EOT z mojej strony.
    No i wyszło szydło z worka: po prostu nie potrafisz sobie wyobrazić, że nie wszyscy są tacy agresywni, że zdarzają się ludzie z natury przyjaźnie nastawieni do świata i do innych ludzi.
    Pozdrówka, drogi Przyjacielu
    m_o_b_y
    Witold Gombrowicz

suchar
    Guest

Domyślnie

m_o_b_y, czemu robisz z tej dyskusji naparzanie się? Najpierw prowokujesz, pisząc "Ktoś Cię skrzywdził?", a potem jak już wkurzysz kogoś, to mu udowadniasz, że jest nerwowy... Żenada na całej linii.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Kolekcjoner, o Titzu to był skrót myślowy; nie chciałem wchodzić na tematy stricte muzyczne (z wykształcenia jestem muzykologiem). Jeśli lubisz lekki dżezik z zbawieniem etnicznym to polecam Ci "When I Love" Titza (jego najnowszy krążek). A tak w ogóle "muzyka łagodzi..." (to do wszystkich tutaj)
    Pzdr.
    I
    Wiesz trochę znam to co gra, bo go nagrywałem 8). Niezbyt lubię takie ogólnikowe szufladkowanie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez suchar Zobacz posta
    m_o_b_y, czemu robisz z tej dyskusji naparzanie się? Najpierw prowokujesz, pisząc "Ktoś Cię skrzywdził?", a potem jak już wkurzysz kogoś, to mu udowadniasz, że jest nerwowy... Żenada na całej linii.
    Jeśli już chcesz wydawać opinie i być arbitrem, to zechciej łaskawie przeczytać cały wątek i postaraj się zauważyć, kto tu zainicjował ataki ad personam, niezwiązane z tematem wątku i konkretną rozmową o aparatach i systemach.
    Dziękuję.
    m_o_b_y
    Witold Gombrowicz

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez suchar Zobacz posta
    Ech... chyba z tych nerwów kolega nie czytał tego wątku zbyt dokładnie 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

suchar
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ech... chyba z tych nerwów kolega nie czytał tego wątku zbyt dokładnie 8).
    Kolega czytał od początku i zdaniem kolegi agresja rozpoczęła się od zdania "Skrzywdził Cię ktoś?". Reszta nie była miła, ale nie była agresywna. A to zdanie to już przegięcie na maksa.
    Pzdr

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów