Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Sigma 180mm f/3.5 DG Macro, a Tamron SP 180mm f/3.5 Di LD Macro ?

Początki nałogu Awatar krzychoo

Domyślnie

pisalem juz wyzej, ze wybralem sigme. byla okazja wiec skorzystalem. Gdybym do tej pory liczyl ile lmp ma sigma a ile tamron to pewnie do tej pory mialbym dylamaty jak Ty popatrz jakie zdjecia robia ludzie tym obiektywem np. juza. Rewelacja! Po prostu kup i fortografuj! szkoda czasu! a jesli do 18 marca nie wybierzesz to moge Ci przeslac pliki porownawcze Sigmy 180 z canonem 70-200/4L lub 70-200/2.8L ( do tej pory jestem za granica) Zycze powodzenia!

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Sorki, zakrecony jestem. Ale na 95% wezme wlasnie Sigme Czekam tylko az sklep sciagnie, zebym mogl sprawdzic czy wszystko ok. Tak na slepo boje sie zamawiac, chociaz za roznice mialbym cokina
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Temat mozna juz zamknac Stalem sie szczesliwym posiadaczem Sigmy 180 Wydaje mi sie, ze ma 3-4mm BF, ale serwis na miejscu jest, wiec to bedzie tylko profilaktyka
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów