Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 64 z 64

Wątek: Cena 40D

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Nysa

Smile

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Ogólne rozważania o sprzedaży luster są tyleż ciekawe, co właśnie ogólne.
    Szkoda, ze ma nigdzie wyników sprzedaży poszczególnych modeli. Zastanawiam się nad 40d, bo skok jego sprzedaży moim zdaniem może mieć związek z rezygnacją z wprowadzenia nowego FF-a. Sam kupiłem 40d na przeczekanie. Docelowo chcę kupić marka III jeśli stanieje, wcześniej może 5d, ale mkII (ze względu na AF)
    Ciekawi mnie, czy takich jak ja jest więcej.
    Jest nas więcej

Pozdrawiam RobertS
    40d z gripem, 17-55 2,8 IS, 85 1,8 70-200 4,0L IS, 300d z gripem, 18-55, 50 1.8 II, 28-135 IS USM, 420 EX

Domyślnie

Tak, jest więcej...

Sam kupiłem 40d na przeczekanie. Docelowo chcę kupić marka III jeśli stanieje, wcześniej może 5d, ale mkII (ze względu na AF).

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Nysa

Smile

Cytat Zamieszczone przez balta Zobacz posta
    chce kupic do max swiat ... ale do krakowa mi daleko (opolskie)
    Daleko to masz do Olsztyna... Do Krakowa to jakieś 2h autostradą z przerwą na sikanie Już nie przesadzaj z tą odległością, przy okazji Wawel zobaczysz czy jakiegoś smoka...

Pozdrawiam RobertS
    40d z gripem, 17-55 2,8 IS, 85 1,8 70-200 4,0L IS, 300d z gripem, 18-55, 50 1.8 II, 28-135 IS USM, 420 EX

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Na następcę 5D to jeszcze długo trzeba będzie czekać. A jak wyjdzie to i tak cena będzie zaporowa. Canon powinien wypuścić jakiś 50D z matrycą FF z wszystkimi bajerami 40-tki plus dodatkowe usprawnienia w cenie jaką miał 40D na dzień dobry. Wówczas zrobiłby poważny krok naprzód. Ale polityka Canona jest jakaś bardzo sztywna. Wszelkie nowinki wprowadzają powoli i dla wybrańców (czytaj seria "jedynek"). Podejrzewam, że Nikon znowu ich zaskoczy i następny aparat z serii Dxxx będzie miał już matrycę FF.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów