Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Drastyczne pytanie ...

chlorek
    Guest

Domyślnie

Ale dokladnie to o co chodzi:
    1. On poznaje ją
    2. Kim jest ten drugi koles w studio, a moze to kobieta i jego powiedzmy żona ?
    3. Wchodzi i wychodzi ze studia (chyba ta sama osoba co w pkt. 2)
    4. Kto rozpacza w szpitalu - jego żona, czy jej facet.
    5. Kto przynosi jej te zdjęcie magazynu z jej zdjeciem (ta sama os co w pk. 2 ? )
    6. Dlaczego daje mu zdjęcie i płacze nic nie mówiac, że to ona czy cos, w sumie to nieważne

Podobno gdzies jest zdrada, ale nie widze. Dzieki z góry za wyjaśnienia

Ok, znalazłem wyjaśnienie:
    The story begins with the scene of a photographer who was taking a picture for an automobile magazine. He accidentaly took a picture of a girl who was walking across right in front of his camera. She excused politely and went away. One day, the photographer went to a salon which by accident was the the place where the girl worked at. He left his bini in the salon by accident, leaving the girl a chance to come by his workplace to return it. So she came to his studio and returned his bini.

But before she left, he made her pose as a model. They found out that they shared a same passion. He was a professional photographer and she was a girl who dreamed to be a model. They became close and spent a lot of time together. He took a lot of pictures of her and published them. One day, an accident happened while she was trying to get something from a high rack in his studio. An unlid bottle of photographic product fell and spilled on her. She was immediately taken to a hospital. The chemical of the photographic product was so toxic, it damaged her eyes so bad that she was about to never be able to see again.

A miracle happened, after a while being taken care in the hospital, the doctors took off the bandages on her eyes. She opened her eyes and saw the photographer's co-worker holding a celebration cake with a candle on it. The co-worker took her to his studio, but he was not there to be found. She was so sad because she loved him so much, she thought that the photographer left her.

One day when she was working, the co-worker came over and showed her the magazine he published with her as the model. She remembered about the racing place where they went together before. She found him there sitting on a bench with a dog next to him and noticed that he was blind.

She stand there and suddenly cried realizing that he loved her so much that he let go the most important part of his life as a photographer and a biker for her, his eyes. She was so touched knowing that he actually gave her his eyes just so she could see again.

Czyli po prostu on poznaje ją, ona ma wypadek, on rezygnuje dla niej z fotografowania i motorów, oddaje jej oczy, ona dopiero dowiaduje sie o tym jak go widzi na torze.
    Ostatnio edytowane przez chlorek ; 04-02-2008 o 21:01

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chlorek Zobacz posta
    Czyli po prostu on poznaje ją, ona ma wypadek, on rezygnuje dla niej z fotografowania i motorów, oddaje jej oczy, ona dopiero dowiaduje sie o tym jak go widzi na torze.
    Jak to czytam to mi się przypomina streszczenie władcy pierścieni Wiecie o jakim streszczeniu myślę?

BTW ona go widzi jego oczami...
    Ostatnio edytowane przez CamelXP ; 04-02-2008 o 22:09
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Bywalec Awatar radmro
    Miasto
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

Jestem ciekaw czy prawnicy Ilforda również tak się wzruszyli oglądając ten teledysk :-)
    5d2 + 6D + 24-70 2.8 + 70-200 2.8 IS II + 24 1.4 + 50 1.4
    flickr

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    Nie przesadzaj - jak na Japonkę to ładniutka :-)
    Cytat Zamieszczone przez CamelXP Zobacz posta
    No i 20 lat później: ona stara i brzydka stoi przy garach...
    I to jest właściwy moment na oddanie drugiego oka!
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Coś już napisał
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Domyślnie

No i 20 lat później: ona stara i brzydka stoi przy garach...
    ......A ich pożycie nie przemija bo gość ma we łbie jej wizerunek z czasów jak jeszcze u niego nie zmywała....

Kurcze jeśli się wogóle "hajtnę" i wypalę fotograficznie to przechodzę na analog
    trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    swoją drogą to możliwe ??
    no właśnie, qrcze, czy chemia foto jest faktycznie aż tak agresywna??

trochę tym się kiedyś bawiłem i nawet dziurki w ciuchach...

BTW ona go widzi jego oczami...
    myślisz że ma jakiś zafarb?
    albo problem z profilem kolorów na nowym sprzęcie??

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    Nie przesadzaj - jak na Japonkę to ładniutka :-)
    eee, japonki są ładniutkie
    tylko jak je poodróżniać od siebie??

Cytat Zamieszczone przez radmro Zobacz posta
    Jestem ciekaw czy prawnicy Ilforda również tak się wzruszyli oglądając ten teledysk :-)
    no właśnie
    pozdro.,
    m.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów