Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: fotografia ślubna - jak się najlepiej zakreklamować

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kabu Zobacz posta
    Pomyśl o wszelkiej możliwej reklamie od najtańszej po tą w droższą w miarę możliwości finansowych. Ja szczerze powiedziawszy również borykam się z tym samym problemem co Ty tyle że za granicą. To co mi się nasuwa na myśl to zaznaczenie swojej obecności na wszelkich targach ślubnych w postaci folderów lub choćby wizytówek, strona www, foldery w sklepach z modą ślubną itd, co do gazety to jeżeli są jakieś dodatki o ślubach to myślę że warto.
    rozumiem twój ból ale ty masz już za sobą doświadczenie w ślubach a ja niestety nie bardzo, wiec póki co pewnie pogadam z proboszczami w moim mieście (choć w kilku kościołach) i skorzystam z gazety jak formy reklamy, a oprócz tego jeszcze coś spróbuje wykombinować...

by nie było należe do towarzystwa fotograficznego i współpracuje z portalem internetowym w moim mieście jako fotoreporter - mam nadzieję że potencjalni klienci będą przez to patrzeć na mnie już nieco inaczej :wink:
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Co do proboszczów to jak najbardziej ale podszedł bym do tego trochę inaczej bo będzie to trochę dziwnie wyglądała jak proboszcz w Twoim imieniu będzie Cię reklamował młodym. Ja widział bym to tak, zrób mu jakieś zdjęcia do gabloty z jakichś dni ważnych, może załap się na jakąś komunię. Jak ludzie będą widzieli zdjęcia w gablocie z podpisem kto robił to reklamę już masz, kwestia tylko jeszcze jakiejś informacji że robisz też śluby.

Powodzenia

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kabu Zobacz posta
    Co do proboszczów to jak najbardziej ale podszedł bym do tego trochę inaczej bo będzie to trochę dziwnie wyglądała jak proboszcz w Twoim imieniu będzie Cię reklamował młodym. Ja widział bym to tak, zrób mu jakieś zdjęcia do gabloty z jakichś dni ważnych, może załap się na jakąś komunię. Jak ludzie będą widzieli zdjęcia w gablocie z podpisem kto robił to reklamę już masz, kwestia tylko jeszcze jakiejś informacji że robisz też śluby.

Powodzenia
    dzięki za dobry pomysł!!!!
    powiem szczerze że przyszło mi do głowy robienie zdjęć na komuni jakieś 2 tyg do tyłu i jak tylko wyzdrowieje (czyli na dniach) będę kombinował właśnie z ofertą komunijną
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów